26 Kasım 2015 Perşembe

Büyükşehir’in Sosyal Eli Ahmetli’ye Uzandı



MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Ahmetli ilçesinde MABEM, Gıda Bankası ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Ahmetli ilçe temaslarında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatör Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Koordinatör Şube Müdürü Orhan Karabina ile bir araya gelen Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında Karabina’dan bilgi aldı. Daha sonra Karabina ile birlikte ilçede halkın hizmetine açılan MABEM’i ziyaret eden Ustamehmetoğlu, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti, başarılar diledi.
Gıda Bankası yeni yılda Ahmetli’de
İlçede yeni yılda faaliyete geçmesi planlanan Gıda Bankası’nın tadilat çalışmalarını da yerinde inceleyen Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, sosyal projeler kapsamında Gıda Bankası’nın önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de bu konuya oldukça hassasiyetle yaklaştığını ifade eden Ustamehmetoğlu, yeni yılda Ahmetli’de de dar gelirli vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yardım elinin uzanacağını söyledi. Ustamehmetoğlu, Ahmetli temaslarını yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ziyaretiyle tamamladı.