14 Kasım 2013 Perşembe

Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, “Asenalar”ın Kermesinde!




         Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Ahmetli MHP Kadınlar Kolu ve Ahmetli Ülkü Ocakları Asena Teşkilatının düzenlediği  “kermes”e katıldı. 

         Ahmetli M.H.P Kadınlar Kolu ile Ahmetli Ülkü Ocakları Asena Masası işbirliği ile C.B.Ü.Ahmetli Meslek Yüksek Okulu yanındaki Atatürk Parkı’nda düzenledikleri “Yiyecek Kermesi”ne yüksek okul öğrencileri ve Ahmetlili vatandaşların yanı sıra Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina ve bir grup M.H.P’li katıldı.  

            Ahmetli Ülkü Ocakları Asena Masasına mensup Ahmetli Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin evlerinde; Başta Ahmetli M.H.P Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Sezgin ve Ahmetli Ülkü Ocakları Asenalar Masası Başkanı Döndü Babaarslan olmak üzere, M.H.P Kadınlar Kolundan Başkan Yardımcıları Ayşe Severler, Gülşah Budak, İlçe Sekreteri Fatma Akdağ, Muhasip Kadriye Öz, Yönetim Kurulundan Sevgi Şen, Havva Karabina ve Asena Teşkilatından yüksek okul öğrencilerinin müştereken hazırladıkları yiyecekler Ahmetli Meslek Yüksek Okulu yanındaki Atatürk Parkı’nda satışa sunuldu. 

            M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina ve beraberindekiler “Kermes”i ziyaret ederek yiyeceklerden satın aldılar. Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Sezgin ve Ahmetli Ülkü Ocakları Asenalar Masası Başkanı Döndü Babaarslan ve emeği geçen bayanları tebrik eden Başkan Adayı Zengin, “Ülkemizin Bekası demek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde bayanlarımıza büyük görevler düşmektedir. Görünen odur ki, Ahmetli M.H.P Kadınlar Kolu ile Ahmetli Ülkü Ocakları Asenalar Masası bu görevi layıkıyla yapabilecek güç ve iradeye sahiptir. Bu anlamda siz değerli bayanlarımızı kutluyorum.”dedi.