29 Kasım 2013 Cuma

MANİSA BELEDİYE BAŞKANI ERGÜN’E AHMETLİ’DE SEVGİ SELİ




            MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesine ziyarette bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Ahmetli İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği program dahilinde Ahmetli’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ergün hayırlara da katılarak, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Gün boyu süren ziyarette Ahmetliler Başkan Ergün’e yoğun ilgi gösterdiler.
            MHP Ahmetli Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu program dahilinde Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma gününü Ahmetli’de esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle geçirdi. Başkan Ergün’e Ahmetli ziyaretinde MHP İl Başkanı Mehmet Ödevli, MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, MHP Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Belediye Meclis üyeleri Sezai Gürcan ve Hüseyin Köroğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Ahmetli Ülkü Ocakları İlçe Başkanvekili Hüseyin Tekin, Ahmetli Belediye Meclis Üyesi Necdet Koldanca, M.H.P Gökkaya Belde Başkanı Veli Dokuzlu, Ahmetli M.H.P Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ziyaretinde büyük ilgiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşları tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Başkan Ergün’e Ahmetliler’in ilgisi büyük oldu. Başkan Ergün ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun talepleri üzerine sık sık kahvehanelerde çay molası vererek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Ergün Cuma namazını beraberindekilerle Merkez Ulu Camii’nde kıldı. Namazın ardından esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Ergün, ayrıca ilçe esnafından Erdal Çakır’ın düzenlemiş olduğu aşure ikramına katılarak, okunan dualar eşliğinde vatandaşlara aşure dağıttı.
 7’den 70’destek
            Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, aşure dağıtımının ardından ziyaretlerine devam etti. Kamu kuruluşlarından lokantalara, çay bahçelerinden dükkanlara kadar bir çok yeri ziyaret eden Başkan Ergün’e yaşlısından gencine her kesimden destek geldi. 2014 Yerel Seçimleri’nde Ahmetliler’den destek sözü alan Başkan Ergün, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
 Ahmetli Belediyespor’a top desteği
            Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaretleri sırasında Ahmetli Belediyespor yetkilileriyle de bir araya geldi. Başkan Ergün’ün spordan gelen biri olduğunu bildiklerini belirterek söze başlayan Ahmetli Belediyespor Genel Kaptanı Selami Çardak, “Sizin spordan geldiğinizi ve spora verdiğiniz desteği görüyor ve takdir ediyoruz. İnşallah büyükşehirle birlikte ilçelerimizdeki takımlara da büyük destek vereceksiniz.” dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de 18 adet futbol topu hediye ederek, desteklerin devamının geleceğini belirtti. 
 Başkan Cengiz Ergün’den Eğitime de Destek
         Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, öğle yemeğinden sonra daha önce Barbaros İlkokulu’na armağan ettiği Anasınıfı Masal Çocuk grubunu yerinde görmek için Barbaros İlkokulu’nu ziyaret etti. Çocuklara top dağıtan ve fotoğraf çektiren Ergün, Okul Aile Birliğinin okul bahçesine de oyun grubu istemesi üzerine talimat vererek; okula en kısa zamanda bir bahçe için oyun grubu göndereceğini belirtti.
Başkan Ergün, Barbaros Mahallesini Ziyaret Etti, Ahmetli Sanayii Esnafını Da Ziyaret Etti.
         Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Barbaros Mahallesindeki kahvehaneleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra da gittikleri Ahmetli Sanayini ziyaret eden başkan, esnafa hayırlı işler, bol müşteriler dileklerinde bulundu. Sanayi kahvehanesinde akşam çayı içen başkan ve beraberlerindekiler yorgun, ama Ahmetli ziyaretinden duydukları memnuniyetle Ahmetli’den ayrıldılar.