23 Kasım 2013 Cumartesi

Manisa M.H.P Milletvekili E.Akçay ve MHP Grubu Olarak Onbinlerce Vatandaşımızı İlgilendiren Teklifler AKP’lilerce Reddedildi.



         M.H.P Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Sümer Oral, M.H.P Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, M.H.P Antalya Milletvekili Mehmet Günal’ın Plan ve Bütçe Komisyonunda onbinlerce vatandaşımızı ilgilendiren çok sayıda teklifi AKP’lilerce REDDEDİLDİ!

Plan ve Bütçe Komisyonunda “tarımsal desteklerin arttırılması” için M.H.P Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve MHP Grubunun verdiği önerge AKP oylarıyla REDDEDİLDİ.


MHP grubu olarak çiftçilerimizin kullandığı “mazottan ÖTV ve KDV alınmaması” için de önergeleri AKP oylarıyla REDDEDİLDİ.


Plan ve Bütçe Komisyonunda “asgari ücretten vergi alınmaması” için verdikleri önerge AKP oylarıyla REDDEDİLDİ.


Plan ve Bütçe Komisyonunda “4/C'lilerin kadroya geçirilmesi” için verdikleri  önerge AKP  oylarıyla REDDEDİLDİ.


Plan ve Bütçe Komisyonunda “4 bin ziraat mühendisi” için verdikleri önerge AKP oylarıyla REDDEDİLDİ.


Plan ve Bütçe Komisyonunda “127 bin öğretmen kadrosu” için verdikleri önerge AKP oylarıyla REDDEDİLDİ.

           
Konuyla ilgili açıklama yapan M.H.P Manisa Milletvekili Erkan Akçay:

         “Plan ve Bütçe Komisyonunda onbinlerce vatandaşımızın hakkı ve hukuku için bu makul önergeleri vermiştik. Bütçe imkanları da müsaitti. El insaf. En makul önergemizi dahi reddettiler. Maliye Bakanının cevaplarını tutanakla birlikte paylaşacağım. Ancak şunu şimdiden söylemeliyim ki, Diyarbakır’da açılım sevdasına milletin parasını kendi adına takı yapanların bu önergeleri reddetmesi izah edilemez.” Dedi.