21 Kasım 2013 Perşembe

MANİSA BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN’DEN AHMETLİ BARBAROS İLKOKULUNA MASAL OYUN SETİ



         Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Barbaros İlkokulu Anasınıfına “Masal Oyun Seti” armağan etti. 

         Geçtiğimiz Cuma günü Manisa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin organize ettiği Haydi Kadınlar Manisa’ya projesiyle Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün davetlisi olarak Manisa’ya giden Ahmetlili bayanlardan Ahmetli Barbaros İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Ağırbaş, Manisa Belediye Başkanından okullarının anasınıfına oyun seti istedi.  Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Ağırbaş’a en kısa zamanda oyun seti gönderme sözü verdi.  

            Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sözünde durarak; bugün Barbaros İlkokulu Anasınıfına “Masal Oyun Seti”ni gönderdi. Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, M.H.P’li Belediye Meclis Üyesi Necdet Koldanca, M.H.P İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Şen ve beraberlerindeki heyet nezaretinde Barbaros İlkokulu Müdürü Kadir Kol ve Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Ağırbaş’a “Masal Oyun Seti”ni teslim ettiler.  

            Barbaros İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Ağırbaş, “Manisa’yı ziyaretimizden daha bir hafta bile geçmeden isteğimiz olan oyun setini okulumuza gönderen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Dedi. 




























Haber ve Fotoğraflar:Mustafa KAYIN