15 Kasım 2013 Cuma

Ahmetlili Bayanlardan Başkan Ergün’e Teşekkür



            MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin organizatörlüğünde devam eden Haydi Kadınlar Manisa’ya projesinin konukları olan Ahmetlili kadınlarla bir araya geldi. Kendilerini projeye dahil ettikleri için mutluluklarını ifade eden bayanlar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Başkan Ergün de geziden oldukça memnun olan bayanları tekrar Manisa’da ağırlama dileğinde bulunarak, “Manisa sizlerin memnuniyeti, mutluluğu ve huzuruyla değişmeye devam ediyor” dedi. 

             Manisa Belediyesi’nin desteğiyle Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin organizatörlüğünde devam eden Haydi Kadınlar Manisa’ya projesinin bu haftaki ikinci etap konukları Ahmetlili kadınlar oldu. Manisa Belediyesi’nin kendileri için tahsis ettiği 4 otobüsle kente gelen yaklaşık 100 kişilik bayan gurubunun ilk durağı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu oldu. Bayanlara Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz ile Kadın Meclisi Üyeleri eşlik etti. Bayanların ikinci durağı olan Atatürk Gençlik Merkezi hayranlıkla incelenirken, gezinin sabahki bölümü Mevlevihane ziyareti ile sona erdi. Bayanlar Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde verilen öğle yemeğinde ağırlanmalarının sonrasında Sultan Cami ve Muradiye Camii gezdi. 

 Hizmetlerimizi İl Geneline Yayacağız

       Saklıbahçe Kafe’de verilen çay molasında ağırlanan Ahmetlili bayanlara Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı. Alkışlarla karşılanan Başkan Ergün, öncelikle projeye dahil oldukları için bayanlara teşekkür etti. Aylardır devam eden projenin ilçe, köy ve beldelerdeki bayanlarca yoğun talep gördüğünü belirten Başkan Ergün, “Bizler son yıllarda yaşadığı güzel değişim atağıyla Ege Bölgesi’nin parlayan yıldızı olan Manisa’mızın değişimini sizlerle paylaşmak istedik. Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana projemiz dahilinde binlerce bayan hemşerimizi Manisa’da ağırladık. Sağolsunlar onlar da sizler gibi büyük heyecan ve keyifle kentimizi gezdiler, buradan ayrılırken de kendilerini mutlu bir şekilde uğurlamanın hazzını yaşadık” dedi. Amaçlarının Manisa’ya yapılan güzel hizmetleri il geneline yaymak olduğunu ifade eden Başkan Ergün, “Biz hiçbir ayrım yapmadan her noktaya hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Çünkü önemli olan Manisalılar’ın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmelerine olanak sağlamaktır. Bunu da çok çalışarak, kimseyi ayırmadan, her noktaya eşit hizmet götürerek başarabileceğimize inanıyorum. Çok şükür ki Manisalı hemşerilerimizin hizmetlerimizden memnun olduğuna ve Manisa’da yaşamaktan mutlu olduklarına şahidiz. Allah nasip ederse bu hizmetlerimiz durmadan devam edecek. Manisamız’ı ayrım yapmadan, güzel hizmetlerle ilçeleri, köyleri ve beldeleriyle çok daha iyi noktalara taşıyacağız” diye konuştu. Sıcak ve samimi görüşmenin sonrasında Başkan Ergün’ü yine alkışlarla uğurlayan Ahmetlili bayanlar, Ulu Cami ve Saruhan Bey Türbesi’ni ziyaret ederek gezilerine devam etti. Manisa’dan memnun bir şekilde ayrıldıklarını ifade eden bayanlar, projede emeği geçenlere teşekkür etti.