31 Temmuz 2015 Cuma

AHMETLİ “REGÜLATÖR YOLU”NUN YENİDEN YAPIMINA BAŞLANDI!


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca 2014 Yılının Temmuz ayında bakımı yapılan, Ankara-İzmir Karayolunu Gölmarmara, Akhisar ve İstanbul yoluna bağlayan Regülatör Yolunun yeniden yapımına başlandı.
Ankara-İzmir Karayolunu Gölmarmara, Akhisar ve İstanbul yoluna bağlayan Ahmetli Regülatör yolu, Balıkesir, Bursa istikametindeki esnafın Ödemiş’e en kestirme yol olarak kullandığı, aynı zamanda Ahmetli’nin çok sayıda mahallesi ile bağlantı yoludur.
Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Regülatör Yolunu Daha Sağlam Olarak Yapımına Başladık
2014 Yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca Ahmetli regülatör Yolu’nun bakımı yapılmış olup; 2015 yılının çok yağışlı geçmesinden dolayı yol bozulmuştur. Konuyla ilgili açıklama yapan Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “2014 yılında iyi bir bakım yaptığımız halde mevsimin çok yağışlı  geçmesinden ve yol zemininin gevşek zemin olması nedeniyle söz konusu Regülatör Yolu bozuldu;  Fen İşleri Dairemizin kendi imkanlarıyla mevcut yolun asfalt zeminini bozuyor, dolgu malzemesi ve baypas malzemesiyle sıkıştırarak daha uzun süre kullanılabilecek sağlam bir yol yapımına başladık.”dedi. Ödemiş’e karpuz almaya giden Balıkesir’li pazarcılar, “yolun yeniden daha güzel ve dayanıklı yapılmasına başlanmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dediler.