23 Temmuz 2015 Perşembe

MASKİ Önce Sağlık Dedi


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa il merkezinde ve ilçelerde sahada çalışan personelinin kalıcı ve bulaşıcı hastalıklara karşı bağışıklık kazanması amacıyla aşı kampanyası başlattı. Şehzadeler Eğitim Araştırma Toplum Sağlığı Merkezi ile işbirliği yapılarak çalışmanın yürütüldüğünü belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, aşı kampanyasının ilk etapta 550 kişilik planlandığını fakat bu sayının 700’e kadar çıkabileceğini söyledi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler Eğitim Araştırma Toplum Sağlığı Merkezi işbirliği ile sahada çalışan personeline yönelik aşı kampanyası başlattı. Aşı kampanyasının ilk etapta 550 personele yönelik olarak başlatıldığını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “İş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, personelimize yönelik bulaşıcı ve kalıcı hastalıklardan korunmalarını teminen Hepatit B ve Difteri Tetanoz aşılarının yapılmasına başlanmıştır. Manisa ilinde son yıllarda  bu kapsamda detaylı bir aşılama faaliyetinde bulunulması, diğer kuruluşlarca ve personelce takdirle karşılanmaktadır” dedi.
Gerekli Tedbirleri Alacağız

Manisa halkına ve MASKİ çalışanına hizmeti esas alan bir anlayış çerçevesinde yürüttüğümüz aşı kampanyası ile çalışanlarımızı olası tehlikelere karşı korumayı amaçladıklarını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Toplum sağlığı merkezinin MASKİ Genel Müdürlüğüne karşı gösterdiği duyarlılığa çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün önderliğinde, Genel Müdürlüğümüzde çalışan personelimizin sağlığını korumak daima birincil önceliğimiz olmuştur. Manisa halkına ve MASKİ çalışanına hizmeti esas alan bir anlayış çerçevesinde yürüttüğümüz aşı kampanyası ile çalışanlarımızı olası tehlikelere karşı korumak ve hastalıklara karşı güvence altına almak konusunda bugün olduğu gibi, bundan sonra da gereken her türlü tedbirlerin alınmasına devam edilecektir. Halkına ve çalışanına hizmetin Hakk’a hizmet olduğu anlayışıyla yürütmekte olduğumuz çabalara önderlik eden Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve diğer yöneticilerimize şükranlarımı sunarım” diye konuştu.
700 Personel Aşılanacak
Aşılama yapılacak personel sayısının büyüklüğüne dikkat çeken MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Hepatit B ve Difteri Tetanoz aşılarının yanında gerekli görülmesi halinde personelimize koruyucu önlem olması için diğer aşılar da yapılabilecektir. 550 kişi olarak planladığımız aşılanacak personelimizin sayısını 700’e kadar yükseltmek istiyoruz. Manisa ili genelinde bu sayıda aşılama yapılması işi son derece önemli ve büyük çapta olup, tarafımızca titizlikle yürütülmektedir. Sonuç olarak MASKİ çalışanının yanında ve yakınında olup, Manisa Merkez ve ilçelerinde hizmetin aksamaması için her türlü tedbir alınacaktır” diye konuştu.
Teşekkür Ziyareti
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak ile birlikte Şehzadeler Eğitim Araştırma Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Toplum Sağlığı Merkezi görevlisi Uzman Dr. Müjde İlgün’e MASKİ ile yapılan işbirliği dolayısıyla teşekkür eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Manisa’daki tek kamu genel müdürlüğü olan MASKİ’nin her türlü kamu kurum ve kuruluşuyla ortak çalışmalar yapabileceğini belirtti. Bilgen, Uzman Dr. Müjde İlgün’e içinde Manisa’ya özgü ürünler yer alan hediye takdiminde bulundu.