10 Ekim 2016 Pazartesi

“ORTAK DEĞERİMİZ MANİSA’MIZ”


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan’ı makamında ağırladı.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan ziyaret etti. Orcan, uzun zamandır tanıdığını söylediği Yaşar Coşkun’un Manisa için önemli işlere imza atacağına inandığını belirtti. Orcan, “İlimizi kalkındırmak bizler için çok önemli. Yaşar Hocam zaten yıllardır bu düsturda hareket eden birisi. Kendisine başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.
Bu yolda aralıksız çalışmaya devam edeceğiz”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan’a nazik ziyareti münasebetiyle teşekkür etti. Genel Müdür Coşkun, “Ortak değerimiz Manisa’mız. 17 ilçede en doğru ve kaliteli hizmet için tüm ekiplerimizle çalışıyoruz. Yaptığımız yatırımlar vatandaşlarımızın uzun yıllar rahat etmesini sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güç ile Manisa’mızı Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasına sokmak en büyük hedeflerimizden. Bu yolda aralıksız çalışmaya devam edeceğiz” açıklamalarını yaptı.