21 Ekim 2016 Cuma

URGANLISPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR


       Manisa Birinci Amatör C Grubunda sezona hızlı başlayan Urganlıspor Futbol takımı şampiyonluğa koşuyor.
       Manisa 1.Amatör C Grubunda mücadele eden Urganlıspor, sezonun açılması henüz 3 hafta olmasına rağmen Manisa 1.Amatör Kümede müthiş bir çıkış yakaladı, adından sıkça söz ettirmeye başladı. Urganlıspor, Sponsor ve Onursal Başkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Et Kombine İşletmecisi Hüseyin Güleç’in büyük destekleriyle harikalar yaratmaya devam ediyor. Urganlılı sporseverlerin de büyük desteğini alan Urganlıspor, Turgutlu’da futbol Urganlı’da oynanır, yöneticisi, teknik ekibi ve seyircisi ile Urganlı’da “Futbol Sevgisi Böyle Olur” dedirtti.
     Sezon başında Turgutluspor Altyapısından Antrenör Kemal Akar’la anlaşan Urganlıspor Genel Kaptanı Demir Ali Durak, Öncelikli hedeflerinin Fair Play olduğunu, tüm rakiplerini ciddiye aldıklarını belirterek 1.Amatör C Grubunda şampiyonluğa en yakın adayın Urganlıspor olduğunu belirtti. 1.Amatör Kümede olmamıza rağmen futbolcularımızın üst liglerdeki kulüpler tarafından takip edildiklerini biliyoruz. Basamakları tek tek çıkarak hedefimize emin adımlarla ilerlerken genç futbolcu kardeşlerimizin de önünü açarak daha üst takımlara yetiştirmek hedefindeyiz.
       Turgutlu futboluna ayrı bir heyecan kazandıran Urganlıspor kulüp başkanı Urganlı Mahalle Muhtarı Tarık Kayabaş’ın destek ve gayretleriyle maçları takip eden çok sayıda izleyinin olması, Urganlı’da spora, futbola her geçen gün ilginin artmasına sebep olmaktadır. Geçtiğimiz hafta Manisa Amatör Kulüplere yaptıkları maddi destekten dolayı Urganlıspor Kulüp Başkanı Tarık Kayabaş, “Her zaman spora, sporcuya sahip çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Amatör Kulüplere sağladıkları maddi destek için Urganlı adına, Urganlıspor adına teşekkür ediyorum.”dedi.
       Geçtiğimiz ilk 3 haftada; Sartspor’u 4-0, Selvilitepespor’u 3-1, Çepniderespor’u 7-1 gibi farlı skorlarla mağlup eden Urganlıspor bu hafta kendisi gibi grubunda 3’te 3 yapan Salihli Keli Zaferspor’u kendi sahasında 23.10.2016 Pazar günü saat 15.00’de Urganlıspor Tesislerinde misafir edecek; Keli Zafersporu da mağlup ederek şampiyonluk yoluna devam etmek istemektedir.