6 Şubat 2015 Cuma

AHMETLİ MEZARLIKTA BÜYÜKŞEHİRLE ÇİÇEKLER AÇMAYA BAŞLADI



Ahmetli Güldede Mezarlığında Büyükşehirle çiçekler açtı. Mezarlığı ziyarete gelen vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mezarlıklara verdiği önemden dolayı hayır dualarda bulundular.
Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır’ın “2015 yılı içerisinde Manisa’da 1 milyon adet lale dikimi gerçekleştireceğiz” açıklamasından sonra Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörlüğüne 2580 Adet Mevsimlik çiçek ve 1500 Adet  Manisa Lalesi soğanı verildi. Ahmetli Koordinatörlüğü Sağlık işleri ekiplerinin temizlik ve bakımını yaptıkları Ahmetli Güldede Kabristanlığına dikilen mevsimlik çiçeklerle vatandaşlara “Ahmetli Mezarlıkta Büyükşehirle Çiçekler Açtı.” Dedirtti. Kabristanlığa defin işleri ve yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar, mezarlıktaki tabloyu görünce Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek; mezarlıklara verdiği önemden dolayı hayır dualarda bulundular.
Atatürk Bulvarı Çınar Altında da Çiçekler Açtı
Büyükşehir Belediyesi mezarlıkları çiçeklendirmekle kalmayıp, Ahmetli’de Büyükşehir Belediyesi’nin görev, yetki ve sorumlulukları netleşmediği halde Atatürk Bulvarındaki Çınar Altı’na da mevsimlik çiçek ve lale soğanı dikerek; Ahmetli girişinin güzel bir görünüme kavuşmasına katkı sağlandı.
 1 Milyon Lale Dikilecek
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla 2015 yılı içerisinde 1 milyon adet lale dikimi gerçekleştireceklerini belirten Çakır, “Önümüzdeki dönemlerde ilçelerimizdeki yeşil alanların daha da artması için çalışma yapacağız. Halkımızın aileleriyle zaman geçireceği sosyal alanlar oluşturarak, ilçelerimizin bu konudaki sıkıntılarını da çözmüş olacağız” dedi. Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, Büyükşehirden çiçek gelmeye devam edeceğini Ahmetli girişindeki “Döner Kavşak”ın ve “Şehitler Anıtı”nın da çiçeklendirileceğini belirtti.