20 Şubat 2015 Cuma

MANİSA MASKİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ YÖNETİCİLERİNDEN AHMETLİ ZİYARETİ



Manisa Maski Su Ve Kanalizasyon İdaresi yöneticileri Büyükşehir Belediyesi Ahmetli İlçe Koordinatörlüğünü ziyaret ederek; Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina ve Ahmetli Maski Su Ve Kanalizasyon İdaresi Sorumlusu Bülent Ordu’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Maski Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Maski İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ersoy Arslan, Maski İçme Suları Daire Başkanı Nurettin Aytekin ve Maski Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl’dan oluşan Manisa Maski Su Ve Kanalizasyon İdaresi yöneticileri Büyükşehir Belediyesi Ahmetli İlçe Koordinatörlüğünü, özellikle de Maski Ahmetli Su Ve Kanalizasyon İdaresini ziyaret ederek yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.
Maski Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Maski Tahsilat servisindeki çalışanlara kolay gelsin dileklerinde bulunarak; tahsilat servisindeki çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. 
İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ersoy Arslan ve İçme Suları Daire Başkanı Nurettin Aytekin, koordinatörlükte bulunan Maski çalışanları ile tek tek görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak; çalışma usulleri ile ilgili olarak Ahmetli Maski Sorumlusu Bülent Ordu’ya bilgi verildi. Ayrıca İçme Suları Daire Başkanı Nurettin Aytekin, Maski tarafından su ve kanalizasyon onarımlarında kullanılmak üzere teslim edilen malzemeleri yerinde inceleyerek; malzemelerle ilgili  kayıtlarının düzenli tutulmasını belirtti.
Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen başkanlığında Maski İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ersoy Arslan, Maski İçme Suları Daire Başkanı Nurettin Aytekin, Maski Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, İlçe Koordinatörü Orhan Karabina, Maski Sorumlusu Bülent Ordu, Su Arıza Ustaları ve Su Depoları ve Sondajlarında görevli elektrikçilerle çalışmalarla ilgili toplantı yapıldı.