10 Şubat 2015 Salı

Gölmarmara’ya Hizmet İçin İmzalar Atıldı; Darısı Ahmetli’ye!


            MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ile Büyükşehir Belediyesi ve Gölmarmara Belediyesi’nin görev, yetki ve sorumluluk alanlarını belirleyen protokol imzaladı. Protokol töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyükşehir Belediyesi ve Gölmarmara Belediyesi olarak el ele, en güzelini istişare halinde yapma gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.
         Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Gölmarmara Belediyesi’nin görev, yetki ve sorumluluk alanlarını belirleyen protokol, gerçekleştirilen törenle imzalandı. Protokol imza töreninde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun da hazır bulundu. Törende konuşan Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uhdesine verilecek sokaklar, cadde ve parkların devri içi buradayız. Başkanımızla mutabık kaldık. Biz buralara hizmet verilsin, Gölmarmara’nın hepsini verelim diyoruz. Buralara Büyükşehir Belediyesi tarafından güzel hizmetler kazandırılacağına da inanıyoruz. Hayırlısı olsun. Bundan sonraki süreçte her şey Manisa için. Burada Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de bulunduğumuzda sadece Gölmarmara’nın menfaatleri değil, tüm Manisa’nın menfaatleri için birlik ve beraberlikte oluyoruz. Hizmet olduğu sürece birlik ve beraberlik içerisinde olacağımıza söz veriyorum” dedi.
Vatandaşlara hizmet için bu görevlerdeyiz
         Daha önce 6 ilçenin ortak protokolünün imzalandığını hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Gölmarmara Belediye Başkanımız yaptığımız istişareler noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak hangi cadde ve parkların devrolacağı hususunu imza altına alıyoruz. Ben kendisine göstermiş olduğu anlayıştan ve vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu tabii ki bir formalitedir. Yarın Allah nasip ederse başkanımızın ve Gölmarmara’da yaşayan vatandaşlarımızın bizden isteyebileceği proje talepleri olursa bunları da değerlendireceğimizin bilinmesini istiyorum. Sonuçta bize verilen bu görevler sadece vatandaşımızın hizmet etmek amacıyla verilen görevlerdir. Biz de buna layık olmak için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, Gölmarmara Belediyesi olarak ele ele en güzelini, istişare halinde yapma gayreti içerisinde olacağız. Ben emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de başkanımıza ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.
Protokol imzalandı
Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi ve Gölmarmara Belediyesi’nin görev, yetki ve sorumluluk alanlarını belirleyen protokolü imzalayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, atılan imzaların Gölmarmara ve Manisa için hayırlı olmasını temenni etti.