18 Şubat 2015 Çarşamba

MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar’dan AKP’li Belediyelere Eleştiri



M.H.P Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar,  AKP’li Şehzadeler ve Yunus Emre Belediye Başkanlarının çalışmalarını eleştirdi.
         Kutlar, yaptığı açıklama ile seçimlerin üzerinden bir yıla yakın bir süre geçtiği halde söz verdikleri hiçbir projeyi gerçekleştiremediklerini belirtti. Açıklamasında: “Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde kurulan Şehzadeler ve Yunus Emre Belediyeleri seçimlerin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, söz verdikleri projeleri yerine getirememiştir. Büyükşehir Belediyesi’nin daha önce uygulamaya soktuğu, sabah iççilere ve öğrencilere ikram ettiği çorba dağıtımını bile Manisa’da ilk yapmış gibi gösterip, büyük projeymiş gibi yansıtanlar Manisa halkını kandırmaktadır.” Dedi.
         İlçe Başkanı Cemal Kutlar, açıklamasının devamında: “Şu unutulmamalıdır ki Milliyetçi Hareket Partisi halkımızın yararına olacak her projenin arkasında durur. Soğuk kış günlerinde halkımızın içini ısıtacak bir tas çorbayı elbette dağıtın. Ancak hiçbir anlamda halkını düşünmeyen, halkın çıkarlarına olacak hiçbir projenin arkasında duramayan AKP, söz verdiği projeleri hayata geçirmek bir yana, sosyal belediyecilik resmi çizerek çorba dağıtımını bile çok büyük bir işe imza atmış edasıyla yansıtmaktadır.
         Ben buradan soruyorum. Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Çelik, göreve geldiğinden bu yana Manisa’da yaşayan hemşerilerimizin hangi sorunu karşısında proje üretebildin. Seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. İktidarın gücü arkanızda olmasına rağmen, seçimlerden önce meydanlarda söz verdiğiniz projelerden hangisi ile ilgili bir adım atabildin.
         Büyükşehir Belediyesi, dev otoparkların, iş merkezlerinin, sosyal mekânların bir bir temelini atıp, açılışlarını yaparken, ilçelerde ki sorunların üzerine kararlılıkla giderken, çorba çeşmesi açılışı yaparak, Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır yürüttüğü çalışmayı utanmadan Manisa’da ilkmiş gibi gösterip halkın gözünü boyamaya çalışmak hangi mantığa sığmaktadır.  
Sayın Çelik, artık boş işlerle uğraşmayı bırakıp, asıl işine dön. Şehzadeler İlçesi’nde yaşayan hemşerilerimiz senden hizmet bekliyor. Söz verdiğin projeleri yapmanı istiyor. Eğer bu beklentilere karşılık veremiyorsan, bu vizyon sende yoksa yanı başında Milliyetçi Hareket Partili bir belediye var. İzle, örnek al, hizmet üret. Sosyal medyada, kebapçıda, çorbacıda poz vermeyi bırakıp gözünü halkına çevir. Sorunları görmeye çalış.”dedi.

                            Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı

                                                    Cemal Kutlar