16 Kasım 2016 Çarşamba

Büyükşehir’de Öncelik İşçi Sağlığı


MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi düzenlendi. Programda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, eğitimlerin çalışma anında personelleri daha dikkatli davranmaya sevk ettiği için önemli olduğunu söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nca düzenlediği ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ programları devam ediyor. Bu kapsamda Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında tüm çalışanlara genel iş güvenliği kuralları, kazalardan nasıl korunulacağı, alınacak tedbirler hakkında bilinçlendirecek, daha güvenli iş ortamlarında çalışmayı hedef kılan eğitim programı düzenlendi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç, şube müdürleri ve personeller katıldı.
Çalışma Ortamının Güvenliği Sağlanmalı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, programda konuşma yaptı. İş sağlığı ve güvenliğinin önemine değinen Genç, “Kurumlarda dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi iş sağlığı ve güvenliği konusudur. Bu tür eğitimler olası kaza anlarında yapılması gerekenler açısından önemli. Eğitimlerin tüm çalışanlarımıza faydalı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.