2 Haziran 2015 Salı

Ahmetli Seydiköy Ve Karaköy’de Yol Bakım Onarım Çalışmaları Devam Ediyor!


MANİSA Büyükşehir Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yerlerde yol bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.  Ahmetli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Seydiköy girişi,  Karaköy Mahallesi ile Turgutlu Urganlı Mahallesi arasında yoğun kullanılan Kanal Yolu’nun bakım onarım çalışması yapıldı.

         Manisa’nın büyükşehir olmasıyla beraber Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı  köyden mahalleye dönüşen yerlerde yol bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Ahmetli Ataköy mahallesi,
Ataköy Regülatör Yolu, Alahıdır  Mahallesi Yeniçeşme Köprüsü mevkiinde yapılan yol bakım ve onarımından sonra Seydiköy Mahalle Muhtarı ve Karaköy Mahalle Muhtarının talebi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile Seydiköy mahalle girişi, Karaköy Mahallesi ile Turgutlu Urganlı Mahallesi arasındaki kanal yolu’nun bakım onarım çalışması yapıldı.

Seydiköy Mahallesinin girişinin yapılması nedeniyle Mahalle Muhtarı Nasuh Sururi Yılmaz, Karaköy Urganlı arasındaki yolun da bakım ve onarımından memnun olan Karaköy Mahalle Muhtarı Abdullah Adıgüzel Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Salihli Şantiyesi personeline ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek; hizmetlerinin devamlarını dilediler. Karaköy ile Urganlı arasındaki yolu yoğun olarak kullanan Karaköylü vatandaşlar da ayrıca memnuniyetlerini ifade ederek; Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ettiler.