5 Haziran 2015 Cuma

MHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ERKAN AKÇAY: “ ÖCALAN İSTER, AKP YAPAR.”

                    

 
MHP Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY seçim ziyaretleri kapsamında Yunusemre ilçe başkanı Onur Baylan, Şehzadeler ilçe başkanı Cemal Kutlar, MHP Manisa Milletvekili adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun ile Arda, Alaybey ve Karaköy Mahallelerini ziyaret ederek 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisine destek istedi. 

AKP’nin İmralı Canisi Öcalan’ın tüm taleplerini yerine getirdiğini söyleyen Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, “AKP’nin ‘Onlar Konuşur, AKP Yapar.’ diye bir sloganı var. Aslında bu slogan “Öcalan İster, AKP Yapar.”  şeklinde olmalıydı. Çünkü İmralı Canisi ne istemişse AKP onu yapmıştır.” dedi.  

AKP’nin borçlu ve yoksul vatandaşları korkutarak oy istediğini söyleyen MHP’li AKÇAY, “AKP ‘Biz gidersek veya koalisyon gelirse istikrar bozulur, faizler artar, borcunuzu ödeyemezsiniz. Yardımlar kesilir.’ diyerek vatandaşlarımız korkutarak oy istemektedir.  Türkiye’de siyasi veya ekonomik istikrar mı var?AKP döneminde tek istikrar var. O da kendilerine ve yandaşlarına akıttıkları yolsuzluk hortumları ve bu hortumlardan akan paralardır. Eğer istikrar istiyorsanız, tek başına iktidar istiyorsanız adres Milliyetçi Hareket Partisi’dir.” dedi. 
MHP iktidarında Kandil’de Türk Bayrağının dalgalanacağını söyleyen AKÇAY, “AKP okullardan andımızı, cadde ve sokaklardan ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazısını kaldırmış, T.C. ibaresini kaldırmaya çalışmıştır. AKP’den yüz bulan hainler Diyarbakır’da kışladanTürk bayraklarını indirmiştir.  Türk Bayraklarını indiren hainler ve bunlara göz yuman AKP’liler bilsinler ki MHP iktidarında bırakın Türk Bayrağını gönderden indirmeyi,  Türk Bayrağı Kandil’de dalgalanacaktır.” dedi.   
İstikrarın Adresi Milliyetçi Hareket Partisi 

Arda Mahallesinde vatandaşlara hitap eden MHP Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, “AKP ‘Biz gidersek veya koalisyon gelirse istikrar bozulur, faizler artar, borcunuzu ödeyemezsiniz. Yardımlar kesilir.” diyerek vatandaşlarımız tehdit ederek oy istemektedir. Sizlere soruyorum: Türkiye’de siyasi istikrar mı var?İnsanları kamplara ayıran AKP değil mi? Güneydoğu Anadolu’da asker ve polisi karakollara tıkan AKP eşkıyayı şehirde hâkimkılmadı mı? Bugün Tayyip Erdoğan’ın konuştuğu Manisa Valiliğinin karşısındaki Cumhuriyet Meydanına geçen hafta İmralı Canisinin posterleri asılmadı mı? 40 bin kişinin katili İmralı Canisi ve siyasi uzantılarıyla ile görüşen AKP değil mi? Ekonomik istikradan bahseden AKP’lilere sormak istiyorum: Bu ülkede milyonlarca kişi işsiz değil mi? Milyonlarca işçi, memur, çiftçi, esnaf yoksulluk sınırının altında değil mi? Milyonlarca emekli açlık sınırının altında değil mi? Vatandaşı ve devleti gırtlağına kadar borca batıran siz değil misiniz? Sor bir yılda dolar, enflasyon patlamadı mı? Son üç buçuk yıldır ekonomi patinaj yapıyor diyen Tayyip Erdoğan değil mi? Siz hangi istikrardan bahsediyorsunuz? İnsanları AKP giderse faiz yükselir, yardımlar kesilir diye kandıramazsınız. Bugün herkes bilmektedir ki, krediyi hangi faiz oranından çektiysen ondan ödersin. Eğer faizler düşerse yapılandırabilirsin. Ancak faizler yükselirse çekilen kredinin faizleri eski düzeyinde kalır. Yani yükselmez. Ayrıca bu gün yardım alanlara yardımlar yapılmaya devam edeceği gibi Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında yardımlar iki katına çıkarılacaktır. AKP döneminde tek istikrar var. O da kendilerine ve yandaşlarına akıttıkları yolsuzluk hortumları ve bu hortumlardan akan paralardır. Eğer istikrar istiyorsanız, tek başına iktidar istiyorsanız adres Milliyetçi Hareket Partisi’dir.” dedi.  

İmralı Canisi İster, AKP Yapar 

Karaköy Mahallesindeki konuşmasında Türkiye’nin AKP-PKK-HDP-Kandil ve İmralı Canisinden oluşan beşliden kurtulması gerektiğini söyleyen MHP Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, “AKP’nin genel başkanının kim olduğu belli değildir. Bir tarafta Tayyip Erdoğan ve Bilal Erdoğan var. Bir tarafta Ahmet Davutoğlu ve ekibi var. Diğer tarafta ise AKP’ye talimatla her istediğini yaptıran İmralı Canisi Öcalan var. AKP, İmralı Canisinin talebi doğrultusunda Oslo’da PKK ile görüşmüş ve yeni Anayasa üzerinde yüzde 95 oranında anlaşmıştır. İmralı Canisine ‘Sayın’, Şehide ‘Kelle’diyenler İmralı Canisinin talebi doğrultusunda 2009 yılında Habur’da PKK’lıları kahraman gibi karşılatmıştır. AKP İmralı Canisi Öcalan’ın direktifleri doğrultusunda Akil Adamlar Komisyonunu kurmuştur. AKP, İmralı Canisi Öcalan’ın talebi doğrultusunda müzakere sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili TBMM’de Araştırma Komisyonu kurmuştur. AKP, İmralı Canisi Öcalan’ın talebi doğrultusunda Yargı paketi adı altında PKK ve KCK’lıları cezaevinden çıkartmıştır. AKP İmralı Canisi Öcalan ve PKK’nın talepleri doğrultusunda 28 Şubat 2015 tarihinde Dolmabahçe’de HDP ile görüşmüş ve Öcalan’ın taleplerinin büyük bir bölümünde mutabık kalmıştır. AKP, Öcalan'ın talepleri doğrultusunda İmralı Canisine sekretarya tahsis etmiştir. AKP’nin her tarafa astığı, televizyonlarda gösterilen “Onlar konuşur, AKP yapar.”  diye bir sloganı var. AKP bu sloganı yanlış yazmış. Bu slogan “PKK konuşur,  AKP yapar.”  veya “ Öcalan konuşur, AKP yapar.” olmalıydı. Yoksa bu slogandaki “Onlar” kelimesindeki kasıt “PKK, Öcalan, Kandil veya HDP” midir? Çünkü AKP bu bölücülerin her dediğini yapmaktadır.” dedi.   

7 Haziran AKP’den ve Bölücülerden Hesap Sormak İçin Tarihi Bir Fırsattır. 

7 Haziran Seçimlerinin tarihi bir fırsat olduğunu söyleyen MHP Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, “7 Haziran’dan sonraki Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında; bölücülerden, hainlerden, hırsızlardan, yolsuzluk yapanlardan, rüşvetçilerden,  Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim ile “Bakara- Makara” diye dalga geçenlerden hesap sorulacaktır. 7 Haziran’dan sonra şehit kanlarıyla sulanmış vatan topraklarını teröristlere peşkeş çekenlerden,  Ege Denizindeki 16 adamızı Yunanlılara peşkeş çekenlerden hesap sorulacaktır. Türk Milletinin yıllardır kendisine ihanet eden ve bölücülerle işbirliği yapan bu AKP güruhundan kurtulmak için 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisine yetki vereceğinden hiçbir şüphem yoktur. ”
MHP İktidarında Kandil’de Türk Bayrağı Dalgalanacaktır.
AKP’den yüz bulan hainlerin kışlaların önündeki Türk Bayrağını bile indirdiğini söyleyen MHP Manisa Milletvekili Erkan AKÇAY, “AKP okullardan andımızı, cadde ve sokaklardan ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazısını kaldırmış, T.C ibaresini kaldırmaya çalışmıştır. AKP’den yüz bulan PKK ülkemizin değişik il ve ilçelerinde tabela asmakta, yol ve kimlik kontrolü yapmakta, vergi adı altında haraç toplamakta, dağa adam kaçırmaktadır. Ne acıdır ki bütün bu olaylar olurken AKP askerleri kışlaya, polisleri karakollara tıkmıştır. Buradan şehit haberi gelmiyor diyen hainlere sormak istiyorum. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da sokakta polis, asker mi var ki şehit haberi gelsin? Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu eşkıyaya teslim ederseniz polisi karakola, askeri kışlaya tıkarsanız şehit haberi gelir mi? Orada devlet mi kaldı? Diyarbakır’da kışladan,diğer illerimizde karakollardan Türk bayraklarını indiren hainler ve bunlara göz yuman AKP’liler bilsinler ki; MHP iktidarında; bırakın Türk Bayrağını gönderden indirmeyi,  Türk Bayrağı Kandil’de dalgalanacaktır.” dedi.