14 Nisan 2017 Cuma

50 Yıllık Sevdalarda Gönüller Bir Oldu


Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, hayata geçirdiği günden bu yana büyük beğeni toplayan Gönül Projesi ziyaretleri kapsamında Zahide-Zekeriya Özkara çifti ile Güner-İsa Ünlüerler çiftinin evlerine misafir oldu. Projeyi çok başarılı bulduklarını ifade eden Özkara ve Ünlüerler Aileleri’nin içtenliğiyle karşılanan Başkan Şirin, her iki aileye de mutlu, huzur ve sağlık dolu yarınlar diledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Gönül Projesi kapsamında evlilikte 50 yılı dolduran çiftlerin evine misafir olmaya devam ediyor. Proje dahilinde Başkan Şirin bu kez Subaşı Mahallesi Çamlıca Yolu üzerinde oturan Özkara çifti ile Şehitler Mahallesi Yanardağ Sokak üzerinde ikamet eden Ünlüerler çiftinin evlerine konuk oldu. Çifte 50 yıl önce imzaladıkları nikah defterinin bir örneği ile isimlerine özel dekoratif saati hediye eden Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Adını Gönül Projesi koyduğumuz bu ziyaretlerle, sizleri hatırlamak, geleceğe hoş bir seda bırakmak istiyoruz. Bu anlamda yine değerli büyüklerimiz Zahide-Zekeriya Özkara ile Güner-İsa Ünlüerler’i ziyaret ederek onlarla gönül birliğimizi güçlendirdik. İşte yarım asırlık evlilik çınarları karşımızda, gençlerimizin bu tecrübelerden ders çıkarması gerekir. Allah onları başımızdan eksik etmesin, mutlulukları daim olsun ” dedi. Başkan Şirin’in bu sürpriz ziyareti karşısında çok mutlu olduklarını dile getiren Özkara çiftçi “Allah Başkanımızdan razı olsun. Bizleri hatırlamasından dolayı çok mutlu olduk. 50 yıl önceki fotoğraflarımızı görünce çok duygulandık. Allah kendisini de bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Projeyi Çok Başarılı Buluyoruz”
Başladığından bu yana Başkan Şirin’in Gönül Projesi ziyaretlerini beğeniyle takip ederek, projeyi başarılı bulduklarını ifade eden Güner-İsa Ünlüerler çifti de Başkan Şirin’in hediye jestleri karşısında duygulandıklarını diler getirerek, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri böyle mutlu ettiği için. Özellikle gençlik resimlerimizi gördüğümüzde çok duygulandık. Bizler de kendisine bizi ziyarete geldiği evimizi şenlendirdiği için küçük bir hediye takdim etmek istiyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştular.