18 Nisan 2017 Salı

DEMİRCİ’NİN 6 MAHALLESİNE 25 KM’LİK İÇME SUYU HATTI


MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı 6 mahallede ’95 Mahalle Projesi’ kapsamında 25 kilometrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmasını bitirerek vatandaşları daha sağlıklı içme suyuna kavuşturdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezleri ve mahallelerinde yaşayan vatandaşları daha sağlıklı ve modern altyapılara kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Demirci ilçesine bağlı 6 mahallede toplamda 25 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme çalışmasını noktaladı. Tamamlanan altyapı çalışmaları ile mahalleler sağlıklı ve uzun yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanılacak içme suyu şebeke hattına kavuştular. Mahallelerde yaşayan vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerini ilettiler.

35-40 yıllık altyapımız Büyükşehir sayesinde yenilendi”
İmrenler Mahalle Muhtarı Sadettin Akgül, MASKİ’nin çalışmalarından dolayı mahalle halkının çok memnun olduğunu belirtti. Akgül, ”Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle mahallemizin altyapısı yenilendi. Burası mera durumunda olduğu için Demirci’ye yakın olmamıza rağmen geri kalmış durumundayız. Mahallemizde 35-40 yıl önce kendi imkanlarımızla yapılan plansız ve kotsuz bir altyapı vardı. Çökmeler ve tıkanmalar çok oluyordu. Altyapı yenilenerek bu sıkıntılardan kurtulduk. Hizmetleri mahallemize getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederiz. Demirci ilçesi ve İmrenler Mahallesi olarak başkanımızdan çok memnunuz. Sağlıklı bir şekilde başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Hizmetlerden dolayı çok memnunuz”
İmrenler Mahalle sakinlerinden Mehmet Çakmak ise şunları söyledi: ”Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Altyapımız tamamlandı. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederiz”

Büyükşehirden Allah razı olsun”
Yarbasan Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar, mahallenin sorunlarının giderildiğini belirtti. Çınar, ”İçme suyu şebeke hattımız yenilendi. Eskiden yüksek yerlerdeki evlere su
ulaşmıyordu. Bu çalışma ile bu sorunumuz da giderildi. Çalışmalar çok güzel oldu. Çok memnunuz. Allah razı olsun Büyükşehir Belediyesinden. Vatandaşların her türlü altyapı ihtiyaçlarını giderdiği için çok teşekkür ederim. Cengiz Ergün Başkanımıza ve Yaşar Coşkun Genel Müdürümüze çok çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar. Hizmetlerin devamını bekliyoruz” dedi.

Bu zamana kadar böyle hizmetler görülmedi”
Yeşildere Mahallesi sakinlerinden Himmet Varol, ”Hizmetlerimiz çok güzel oldu. Allah razı olsun. Bu zamana kadar böyle hizmetler görülmedi. Her şey son sistem yapıldı. Çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim” dedi.