18 Nisan 2017 Salı

“ O,GÖNÜLLERİMİZİN EN MÜSTESNA KÖŞESİNDE YAŞIYOR.”


Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kutlu Doğum Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı. Peygamberimizin örnek hayatının ve evrensel mesajlarının ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kayda, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Alemlere rahmet olarak gönderilen son Peygamber Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V)’in dünyaya gelişi, tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmuştur. O’nun bizlere bıraktığı sevgi ve kardeşlik mesajları, ülkemizin ve dünyanın barışa en çok ihtiyaç duyduğu bu yüzyılda manevi anlamda tek yol göstericimizdir.

Güzel ahlakı, merhameti ve adaletli kişiliğiyle de rehberimiz olan Peygamber Efendimiz, gönüllerimizin en müstesna köşesinde yaşamaya devam etmektedir.
O’nun dünyaya gelişinin yıl dönümünde, bu kutlu günde, Türk –İslam aleminin uğradığı zulümlerin son bulmasını; dünyanın neresinde olursa olsun insanlığın kan ağladığı topraklarda huzurun egemen olmasını yüce Allah’tan diliyorum.

Kanla, gözyaşıyla, acı ve zulümle imtihan olan insanlığın, O’nun ebedi mesajını; sevgiyi, barış ve merhameti yaşamasını istiyoruz. Kutlu Doğumun ülkemizde birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi pekiştireceğine inanıyoruz ve temenni ediyoruz. Biz de en kutsal değerlerimiz olan vatanımızın, bayrağımızın, yüce dinimiz İslam’ın, bu topraklarda kalıcı olması ve bir ülkü olarak dosdoğru yaşatılması için var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ediyorum.”