24 Nisan 2017 Pazartesi

Büyükşehirle Manisa’da Her Yer Bayram Yeri



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Park’ta da etkinlikler düzenlendi. Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliklere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katılarak yaşanan coşkuya ortak oldu.






Manisa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Kent Park’ta etkinlikler düzenledi. Etkinliklere, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, şube müdürleri ve yetkililer eşlik etti. Başkan Ergün ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Konservatuvarı tarafından Atatürk Kent Parkı’nın belirli noktalarında sahnelenen oyunları ve konserleri izledi. Başkan Ergün, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. Başkan Ergün, vatandaşlara ve çocuklara top, balon ve lunapark bileti hediye etti.







Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nden Muhteşem Program
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kreşi Sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu ve öğretmenleri ile minik öğrencilerinin hazırladığı programa da katıldı. Çocuklar okudukları şiirler, söyledikleri şarkılar ve gösterileri ile izleyenleri adeta büyüledi. Programın bitiminde sahneye davet edilen Başkan Ergün, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu günü asla unutmayacak, onların geleceğe iyi birer birey olmalarını sağlamak adına durmadan çalışacağız” diye konuştu.