14 Nisan 2017 Cuma

“MANİSA’YA BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANI GELMEDİ”


MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesi’nde başladığı dere temizlik çalışmasını tamamladı. Mahalle Muhtarı Arif Akbulut, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün için, “Manisa vilayeti böyle bir Büyükşehir Belediye Başkanı daha göremez” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmalarıyla mahallelerin sıkıntılarına son veriyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın, Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesi’nde başladığı dere temizlik çalışması noktalandı. Toplamda yapılan 2 bin 500 metrelik temizlik çalışması sonrası, dereden kaynaklı haşere sorunu da ortadan kaldırıldı. Vatandaşların uzun yıllardır yaşadığı sıkıntıyı çözen MASKİ ekiplerinin çalışmaları takdir topladı.

Başkanımız ayrım yapmadan hizmet veriyor”
Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Güzelköy Mahalle Muhtarı Arif Akbulut, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün tüm Manisa’ya eşit hizmet götürdüğünü ifade ederek kendi mahallelerinde de yapılan çalışmalar için teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Akbulut, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu derenin temizlenmesinde çok büyük emeği olan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a da saygılarımızı sunuyoruz. Deremiz temizlenerek vatandaşlarımıza çok büyük hizmet yapıldı. Deremiz tamamıyla pislik içerisindeydi. Yılanlar, fareler vatandaşlarımızın evlerine gidiyordu. Deremiz bir uçtan bir uca temizlendi. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün; insan, köy, mahalle ayırımı yapmadan gereken hizmetlerin hepsini yapmaktadır. Bizim mahallemiz mesela AK Partilidir. Ama Başkanımız bizim köyümüze büyük hizmetler yapıyor. Kanalizasyon hattımızın yapılması için ölçüm yapıldı. Mezarlığımızın çevresi düzenlenecek ve yolu yapılacak. Bütün köylerde hiçbir ayrım yapılmadan çok büyük hizmet verilmektedir. Manisa vilayeti böyle bir Büyükşehir Belediye Başkanı daha göremez. Allah ona uzun ömürler versin. Başkanımızın hizmetleri anlatarak bitmez” dedi.