22 Kasım 2012 Perşembe

Ahmetli MHP Kadın Kolları Başkanı Necan Özdoğru’dan öğretmenler günü mesajı.




Ahmetli MHP Kadın Kolları Başkanı Necan Özdoğru, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
            Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli Kadınlar Kolu Başkanı Necan Özdoğru,  yayınlamış olduğu mesajda:  "Türkiye’mizin her yöresinde, kalabalık öğrenci sayısına, eğitim öğretim için gereken donanımların noksanlığına, tesis ve okul yetersizliklerine ilave olarak ilçemizde de yıllar sonra bir okulumuzda ikili öğretime geçmiş olmanın verdiği üzüntü ile, emeklerinin maddi karşılığını yeterince alamayan değerli öğretmenlerimizin huzuruna gönül rahatlığı ile çıkamamanın mahcubiyetini duyuyoruz. Ancak bizleri gururlandıran ve teselli eden, her zorluğun üstesinden gelmek için gösterdiğiniz yüksek fedakarlık, çalışma azmi ve milli heyecanınızdır.  Milli bir duruş kaygısı taşımayan iktidarların ihmali ile milletimizin birliğini ve geleceğini tehdit eden yabancılaşma, kimliksizleşme, milli kültürün aşınması, bilgi toplumundan uzaklaşma, milli bütünlükten kopma en önemli sorun olarak Türkiye’nin karşısındadır.
İnancımız odur ki; Türk milletinin içinde bulunduğu durumun bir kader olmadığını en iyi şekilde gösterecek olan da milli düşüncenin yılmaz savunucuları öğretmenlerimiz olacaktır. Bunun için Mustafa Kemal Atatürk; “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.” diyerek öğretmenlerin hayati önemine vurgu yapmıştır.
Memleketimizin her yöresinde kutsal bir görevi fedakarca yürüten “irfan ordusu”nun değerli mensuplarına, heyecanlarını söndürmeden millete hizmetini sürdüreceklerine, yaşadıkları sorunların ancak güçlü bir yönetim ile telafi edilerek Cumhuriyetimizin ilk yıllarında olduğu gibi hak ettikleri refaha ve saygınlığa yükseleceklerine canı gönülden inanıyorum.
Öğretmenlerimizi sosyal ve ekonomik yönden güçlendirmeyi, onlara huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamayı mutlaka yerine getirilmesi gerekli milli ve zevkli bir görev, en büyük erdem olarak görüyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta görevi başında hain saldırılar sonucunda şehit düşen öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diler, hayatta olan tüm öğretmenlerimizin bu özel ve anlam yüklü gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."