20 Kasım 2012 Salı

MHP Kasım Ayı İlçe Başkanları Toplantısı Saruhanlı da Yapıldı


MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Adnan Kesici’nin ev sahipliğini yaptığı M.H.P İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Saruhanlı İlçe Ziraat Odası toplantı salonunda yapıldı.


Manisa M.H.P İlçe Başkanları toplantısının açılışını yapan Saruhanlı M.H.P İlçe Başkanı Adnan Kesici, toplantıya katılan yöneticilere hoş geldiniz diyerek; M.H.P il Başkanı, M.H.P İl Yöneticilerini, İlçe Başkan ve yöneticilerini Saruhanlı’da ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirterek; toplantının hayırlı olmasını diledi.


M.H.P Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, toplantının başlangıcında basına açık bölümde kısa bir açıklama yaparak; geçtiğimiz 4 Kasım’da gerçekleştirdiğimiz M.H.P 10.Olağan Kurultayının hayırlara vesile olmasını diledi. Ancak kongre sonucunda MYK’na Manisa’dan kimsenin girememesine de üzüldüklerini belirterek gündeme ilişkin olarak “daha dün Hakkari’de 5 şehidimizin olduğunu, AKP hükümetinin gündeminde şehitlerin olmadığını, Suriye, İsrail, Gazze olduğunu belirterek AKP hükümetinin ülkeyi ne hale getirdiği ortadadır. Sayın Bülent Arınç bir açıklama yaptı. Açlık grevleri her an bitebilir dedi. Ne kadar enteresandır ki bir gün önce Sayın Arınç, açlık grevleri her an bitebilir diyordu ve bir gün sonra terörist başı Öcalan çağrı yaptı ve açlık grevleri sona erdi. Şimdi ben buradan soruyorum. Akp ile Pkk bu kez hangi anlaşmayı yaptı ki acaba? Açlık grevleri bitirildi. Akp hükümeti sayesinde kimlerden medet umuluyor?”  Dedi. Açıklamasının devamında “2014 yılında yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde milletimiz bunların cezasını verecektir, Manisa’da Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçelere talibiz, ilçelerin çoğunu da alacağız” dedi.


Daha sonra Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili olarak basına kapalı ilçe başkanları istişare toplantısına devam edildi. Toplantıya, İl Başkanı Tamer Akkal ve il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar, Alaşehir İlçe Başkanı Akif Ceylan, Demirci İlçe Başkanı Ahmet Koç, Gölmarmara İlçe Başkanı Mücahit Tunay, Gördes İlçe Başkanı Cevat Kürşat Damirağ, Kırkağaç İlçe Başkanı Verdi Terdi, Köprübaşı İlçe Başkanı İsa Uysal, Kula İlçe Başkanı Şükrü Köseoğlu, Sarıgöl İlçe Başkanı Necati Selçuk, Saruhanlı İlçe Başkanı Adnan Kesici, Selendi İlçe Başkanı Yasin Topcan, Soma İlçe Başkanı Levent Yüksel, Turgutlu İlçe Başkanı Şaban Derin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.