29 Aralık 2012 Cumartesi

Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan KARABİNA’ dan yeni yıl mesajı



Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan KARABİNA’ dan yeni yıl mesajı

       MHP İlçe Başkanı Orhan Karabina, yılbaşı nedeniyle mesaj yayınladı. 2012 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıldığını belirten Orhan Karabina, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi. “2013 yılının Türk Milletine, bütün insanlığa ve Ahmetlili hemşerilerimize, akraba ve dostlarımıza; huzur, sükûn ve mutluluklar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum." Dedi.
"2012 yılında acı günler yaşadık. Özellikle peş peşe gelen şehit cenazelerinde anaların, babaların, yetim kalan yavruların göz yaşları yürekleri dağladı. Ortadoğu ve komşu ülkelerde yaşanan kaos, terör ve kanlı olaylar bizleri de derinden yaraladı.                2012 yılı Umutların tüketildiği, Bin Yıllık kardeşliğimizi bozma, şahsi menfaatlerin ülke menfaatlerinin önüne geçme yılı olmuştur. Siyasal ve ekonomik açıdan karmaşa ve kaos içinde geçmiştir. Ülkemiz adına tatsız, krizler, skandallar, operasyonlar ve polemiklerle dolu bir yıl olmuştur. Ülkemizin üniter yapısı tehdit edilmekte, adeta bir sürü açılım adı altında yaşanan anlaşmazlıklar; ortamı toplumsal gerginliğe getirerek, Türk Milletinin 1000 yıllık kardeşliğimizi zedeleyecek boyutlara ulaşmıştır.
Bu kötü günlerin son bulması, milletimizin yüzünün gülmesi, terör belasının kökünün kazınması, işsizliğin, yoksulluğun ve çaresizliğin sona erdirilmesi, acıların ve anaların göz yaşlarının dindirilmesi 2013 yılında arzuladığımız en önemli dileklerimizden bazılarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 2013 yılının Türk Milletine, bütün insanlığa ve Ahmetlili hemşerilerimize, akraba ve dostlarımıza; huzur, sükun ve mutluluklar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum." Dedi.