22 Aralık 2012 Cumartesi

Kalp krizinden vefat eden öğretmen Mehmet Üşenmez, gözyaşları arasında Ahmetli’de defnedildi.

Ahmetli’den haberler;22.12.2012

21 Aralık 2012 akşamı kalp krizinden vefat eden, Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Programlı Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet Üşenmez, bugün Ahmetli Güldede Mezarlığında defnedildi.
Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden,  Manisa’nın Ahmetli İlçesi Şehit Hakkı Erdoğan Çok Programlı Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet Üşenmez, 22 Aralık 2012 Cumartesi günü Ahmetli Ali Rıza Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra görev yaptığı Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Lisesine getirilerek; kalabalık bir cemaat ve öğrencilerin katılımıyla dualar yapıldıktan sonra Güldede Mezarlığına getirilerek toprağa verildi.  
Kalp krizi sonucu vefat eden Şehit Hakkı Erdoğan Çok Programlı Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet Üşenmez, aynı okulda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan Fatma ÜŞENMEZ' in  eşi olup;  Ataköy Eski Muhtarlarımızdan Abdülkadir Gün’ün damadı, Abdullah Üşenmez, Dursun Üşenmez ve Adil Üşenmez’in Kardeşleri, Cihan Sarı, Kemal Özakhisar ve Kamil Yener’in bacanağıydı.
Cenaze törenine Ahmetli Kaymakamı Fuat Gürel, Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Milli Eğitim İl Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş, Daire müdürleri, okul müdürleri, çok sayıda öğretmen, kalabalık öğrenci topluluğu ve vatandaşlar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Çalışkan ve efendi kişiliği ile tanınan Mehmet Üşenmez’in vefatı ailesini, yakınlarını, arkadaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu.
Merhuma Allahtan Rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.