12 Aralık 2012 Çarşamba

Ahmetli MHP’den Emniyet’e Ziyaret

Ahmetli MHP'den Emniyet Amiri'ne Ziyaret

Ahmetli MHP İlçe Başkanı,yönetim kurulu üyeleri ve Ahmetli M.H.P’nin eski ilçe başkanları Ahmetli İlçe Emniyet Amiri Atakan ÇOŞKUN’u makamında  ziyaret ettiler.
Ahmetli MHP İlçe Başkanı Orhan Karabina, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karahan ve Kadir Şen, Eski İlçe Başkanları Yusuf Furan, Ahmet Yılmaz ve Mustafa Ceylan, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir’den oluşan MHP heyeti Ahmetli İlçe Emniyet Amiri Atakan Çoşkun’u makamında ziyaret ettiler.
Yapılan ziyarette Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, İlçe Emniyet Amiri Atakan Çoşkun’a “İlçemize hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar dilerim.” Dedi. İlçe Başkanı Karabina, “Şahsınızda tüm emniyet çalışanlarına başarılar diliyorum, Allah yardımcınız olsun” dedikten sonra “Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman emniyet güçlerimizin yanındayız, bize düşen bir görev olması halinde her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini  isteriz.” Dedi.
 Emniyet Müdürü Çoşkun; ziyaretlerinden dolayı Orhan Karabina’ya teşekkür ederken, Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli  İlçe Teşkilatı yöneticilerine de  çalışmalarında başarılar diledi.