16 Haziran 2014 Pazartesi

Başkan Ergün’den Dar Gelirlileri Sevindiren Jest

         


              MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gıda Bankası’ndan yararlanan dar gelirli vatandaşların kredisini yükselterek Ramazan Bayramı jesti yaptı. Gıda Bankası’nda yaptığı açıklamada, Ramazan Ayı’nın bolluk ve bereket içerisinde geçmesini dileyen Sosyal İşler Müdürü Nuray Çevirmeci, “Gıda Bankası sunduğu hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. Kredi yükselterek Ramazan ayında da ailelerin yanında olan Gıda Bankası, ayrıca kredisiz olarak tencere hediye ederek annelerimizi sevindirmektedir” dedi.        

              Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük sosyal yardım projelerinden biri olan Gıda Bankası, dar gelirli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sadaka kültürünü ortadan kaldırarak, ekonomik durumu düşük ailelere hakkaniyet çerçevesinde hizmet veren Gıda Bankası, yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla da çeşitli hediyelerle yüz güldürüyor. Sosyal İşler Müdürü Nuray Çevirmeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Gıda Bankası’ndan yararlanan ailelere çeşitli hediyeler hazırladıklarını belirterek, hediyeyi bizzat kendi takdim etti. Gıda Bankası’nın da hizmet kalitesini her geçen gün arttırdıklarını söyleyen Çevirmeci, tencere hediyelerini vermeye başladıklarını, Ramazan ayı içerisinde 40 kredi olan kullanım kartlarına 60 kredi yükleyeceklerini söyledi. 

Ailelere Ramazan Ayı Yardımı 

                Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her fırsatta halkın içinde ve yanında olmaya çalışan, sosyal belediyecilik kavramını zenginleştiren yapıyı sürdürdüklerini söyleyen Sosyal İşler Müdürü Nuray Çevirmeci, şuanda Gıda Bankası’nın bin 100 aileye hizmet verdiğini söyleyerek, “Tüm Manisa halkının bildiği üzere, sosyal belediyeciliğin gereği olarak kurulan Gıda Bankası her geçen gün kendini geliştirerek hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla bu ay tüm ailelere kredisiz olarak tencere hediye ediyoruz. Bunun yanı sıra Temmuz ayında başlayacak olan Ramazan Ayı’nın bolluk ve bereket içerisinde geçmesini hedefimiz doğrultusunda şuan 40 olan kredi sayısını 60’a çıkarttık. Kısacası önümüzdeki ay ailelerimiz 60 kredi kullanabilecek.  Tüm ailelerimize sağlık ve mutluluk diliyor, hediyelerinin ve kredilerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Alışveriş yapan bayanlar da tencere hediyelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, verdikleri hizmet için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.