11 Haziran 2014 Çarşamba

Manisa’da Kentin Dört Bir Yanı Bayraklarla Donatıldı



         MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır’da askeri alan içerisinde Türk bayrağının provokatörler tarafından indirilmesine tepki olarak; kentin merkezindeki cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla donattı. Uygulama, Manisalılar tarafından beğeniyle karşılandı.
         Diyarbakır 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na giren provokatör eylemci bir grup tarafından Türk bayrağının indirilmesine tepkiler çığ gibi büyüdü. Manisa Büyükşehir Belediyesi de, bölücü eyleme tepki olarak kentin merkezindeki cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla donattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, günün ilk ışıklarıyla birlikte kentin dört bir yanına bayraklar astı.
         Türk bayrağının indirilmesi ile ilgili provokatif eylemi şiddetle kınadıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, “Diyarbakır’da meydana gelen provokatif eylemi nefretle kınıyoruz. Türk milleti olarak kutsal değerlerimize yapılan bu tür bölücü eylemlere karşı tavrımız nettir. Eyleme tepki olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla şehir merkezimizin cadde ve sokaklarını bayraklarla donattık” dedi.