13 Haziran 2014 Cuma

Miniklerden MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’e Sevgi Gösterisi

       


               MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dış Mahalle Çocuk Kreşi öğrencilerinin kendisi için hazırladığı Babalar Günü kutlamasına ve Haydar Bayçın Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin yılsonu gösterisine katıldı. Çocukların sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Ergün, Babalar Günü jestiyle keyifli dakikalar yaşadı.   

               Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediyesi Dış Mahalle Çocuk Kreşi’nin Babalar Günü kutlamasına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, miniklerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Kutlamaya Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal İşler Müdürü Nuray Çevirmeci, Kent Konseyi Müdürü Sevil Şekercioğlu katıldı. Kreş Müdürü Başak Ustamehmetoğlu ve eğitmenler tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, miniklerin sürprizleriyle keyifli anlar yaşadı. Minikler şiirler okudu, hep bir ağızdan ‘Babalar Gününüz kutlu olsun’ diyerek Başkan Amcalarına jest yaptı. Başkan Ergün’ün elini öpüp kendisine çeşitli hediyeler de veren minikler, Başkan Ergün’ün Babalar Günü’nü daha da anlamlandırdı. Çocukların sevgi gösterileriyle büyük mutluluk yaşayan Başkan Ergün de sürprizlerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, tüm çocuklara teşekkür etti.

Başarı Belgeleri Başkan Ergün’den 

             Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dış Mahalle Çocuk Kreşi’nin ardından Haydar Bayçın Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin yılsonu gösterisine katıldı. Öğrencilerin olduğu kadar velilerin de büyük mutluluk duyduğu ziyarette Başkan Ergün, çocukların başarı belgelerini dağıttı. Merkez sorumlusu Özge Topaçoğlu, eğitmenler sürprizlerinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayan Başkan Ergün, çocuklara eğitim hayatlarında başarılar diledi.