11 Haziran 2014 Çarşamba

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Yönetim Kurulu Toplandı



                 MANİSA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Tüm Manisa’ya hizmet verecek olan MASKİ’nin su kaynaklarının doğru kullanımı noktasında çevre ve insan sağlığına yönelik önemli hizmetleri yerine getireceğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Su demek hayat demek, insan ve çevre sağlığı demektir. Bu anlamda kanalizasyon ve arıtma çalışmalarında da çevreye önem veren bir belediye olacağız” dedi. 

                Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi binası içerisinde yer alan MASKİ Genel Müdürlüğü’nde MASKİ’nin ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının başkanlığını Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yaptığı toplantıya Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu katıldı. Toplantı öncesi açıklama yapan Başkan Ergün, MASKİ’nin il bütününde görev yapacak en işlevsel müdürlüklerden biri olduğunu vurgulayarak, su gibi insan ve çevre sağlığı için önemli kaynağın yönetimini sağlayacağını söyledi.  

MASKİ Tüm Manisa’ya Hizmet Verecek 

             MASKİ’nin belediye bütçesine sahip bir müdürlük olduğunun altını çizen Başkan Ergün, “Tabii ki MASKİ ilçe belediyelerinin bütçesine sahip, başlı başına büyük bir müdürlüktür. O açıdan önemli görevler ifa edecek. Su demek hayat demek, insan ve çevre sağlığı demektir. Bu anlamda kanalizasyon ve arıtma çalışmalarında çevreye önem veren bir belediye olacağız. Su kaynaklarının sağlıklı kullanımı noktasında olacağız. Halkımızın bizlerden beklediği hizmetleri yerine getireceğiz” diye konuştu.  

Genel Müdürlük Koltuğuna Yakup Koç Atandı     

            MASKİ Genel Müdürlüğü’ne atanan Yakup Koç ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Ergün, “MASKİ’nin ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek hayırlısıyla en kısa zamanda hizmetleri de başlatmış olacağız. Bundan sonra il bütününde, yani 17 ilçemizde, 870’e ulaşan mahallelerimizde su, kanalizasyon ve arıtma noktasındaki hizmetlerden MASKİ sorumlu olacak. O açıdan bu konuda öncelikle geçtiğimiz hafta İç İşleri Bakanlığı’nın izniyle göreve atanan Genel Müdürümüz Yakup Koç’a başarılar diliyorum. Geçmiş dönem Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürümüz Erdal Nohutçu da MASKİ Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. Kendisine ve tüm MASKİ çalışanlarına şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah en kısa süre içerisinde güzel hizmetler için sahaya çıkacaklar”