12 Mart 2015 Perşembe

AHMETLİ MHP’DE BEREKETLİ GÜN


Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisinde bereketli gün! Bir günde 5 Milletvekili aday adayının ziyaret ettiği Ahmetli MHP teşkilatında zaman zaman aynı anda buluşan aday adayları güzel tablo sergilediler.
         7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri arefesinde Manisa’da 40’ın üstündeki Milliyetçi Hareket Partisi aday adayları her gün ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek; kendilerini ve projelerini tanıtıyorlar.
         Bu gün Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisinde bereketli bir gün oldu. Önce Alaşehir’li Müteahit, 3 Dönem Alaşehir MHP İlçe Başkanlığı yapmış, 3 dönem de Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanlığını kazanmış Kadir Daş, yine Alaşehir’den Emekli Eğitimci, Eski Türk Eğitim Sen Başkanı, Eski İlçe Başkanı Akif Ceylan, Akhisar’da 1999 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisini şaha kaldıran, ekonomist, Tarım Kredi Kooperatifi Emekli Müfettişlerinden Ali İhsan Özkan, Turgutlu’dan Elektronik Mühendisi Gökhan Toygar Gürol, son olarak da 23.Dönem MHP Milletvekili Turgutlulu Kimya Mühendisi Ahmet Orhan Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler.
         Aday adayların kendilerini tanıtmaları, projelerinden bahsetmeleri; hatta aynı anda bulunarak, birbirlerini dinlemeleri ilçe teşkilatında hoş bir havanın oluşmasını da sağladılar.
         Her aday adayının konuşmalarından sonra Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Abdullah Aktuna söz aldı:7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinin önemiyle ilgili açıklama yapan Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Abdullah Aktuna, "Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz" "Hiç inancımızı kaybetmedik çünkü MHP ve insana hizmet hayatımızın önemli bir parçası oldu, biz inandık ki, Allah'ın izniyle dünya döndükçe aziz Türk Milleti var olmaya devam edecek, Türk milleti var oldukça da MHP var olmaya devam edecektir. 7 Haziran'da ülkenin yeni bir hükümete ihtiyacı vardır. İnşallah bu hükümet MHP hükümeti olacaktır. MHP varsa biz varız, MHP varsa Türkiye Vardır. Bu seçim şahısların değil, yüreklere düşen vatan aşkının seçimi olacaktır. Bu seçim Türk milletinin varlık, yokluk seçimidir. Bu vesile ile seçmenlerimize sesleniyorum, geleceğinizi kendiniz tayin edin yabancı  güçlere bırakmayın.  Ömrümüzden 13 yılımız gitti biliyor musunuz ki ömrümüzde kaç 13 yıl var. Gelin güç birliği yapalım dün nerede olmuşsanız olun, bugün bizimle olun. Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz! Ülke senin karar senin" dedi. “Bugün akşam üstünden itibaren teşkilatımızı ziyaret eden beş adayımız oldu. Bu adaylarımızın bir kısmı ilçe teşkilatımızda birarada bulunmak suretiyle kendilerini tanıttılar. Aday sayımızın çokluğu, aday zenginliği 8 Haziran'da  bizi iktidara taşıyacak,  bu zenginlik bizi iktidara taşıyacak en önemli güçtür "dedikten sonra “Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyor, ülkemize, Manisamıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum, dedi.