31 Mart 2015 Salı

21.VE 23.DÖNEM MANİSA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ENÖZ AHMETLİ MHP TEŞKİLATINDA



7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak 25.Dönem Milletvekili Genel seçimleri dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adaylarının ilçe ziyaretleri sürüyor. 21 ve 23.Dönem  Milletvekilliği yapan, aynı zamanda Merkez Yönetim Kurulu üyeliği de yapan  MHP Manisa Milletvekili Adayı Mustafa Enöz, MHP Ahmetli İlçe Teşkilatını ziyaret ederek; Ahmetli MHP Yönetimi ve partililerle buluştu.

M.H.P Ahmetli Teşkilatını ziyaret eden Manisa MHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Enöz’ü Ahmetli MHP İlçe Başkanı Abdullah Aktuna ve yönetimi karşıladı.

Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partili vatandaşlarca karşılan Milletvekili Aday Adayı Enöz,  bir süre partililerle seçim istişaresinde bulundu. Köylülerin tarım ve hayvancılıkta çektikleri ekonomik sıkıntılarını dinleyen Enöz, “Tarım ve hayvancılıkta yaşanan sıkıntıların tek başına MHP iktidarında çözüleceğinin sözünü burada veriyorum. Bu akşam ilçenize gelirken Ahmetli’nin durumunu bir kez daha gördüm ki Ahmetlimizde Meslek Yüksek Okulu olmasa Ahmetli terk edilmiş bir kasaba görünümünde. Ahmetli’nin bu kötü talihini ancak MHP’nin tek başına iktidarı ile çözeceğiz. Bu iktidarda köylüye hizmet ulaşmamış olduğu ortadadır. Bunlar sizin kaderiniz değildir, tek başına iktidara yürüyen MHP sorunlarınızın çözüm merkezi olacak” dedi. MHP’nin her zaman çiftçilere, tarım ve hayvancılığa önem verdiğinin altını çizen Enöz, köylünün çektiği sıkıntıların, MHP İktidarıyla sona ereceğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Enöz kendisine gösterilen ilgiden memnun kalarak, Ahmetli ilçe yöneticilerine teşekkür edip; hayırlı geceler temennisiyle Manisa’ya dönüş yaptı.