3 Mart 2015 Salı

MEHMET KOCATÜRK AHMETLİ’DE!


25. Dönem MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet KOCATÜRK Ahmetli MHP İlçe Yönetimi ile bir araya geldi.
MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet KOCATÜRK başta MHP Ahmetli İlçe Başkanı Abdullah AKTUNA ve partililer tarafından karşılandı.
Yapılan tanışma ve istişare toplantısında MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet KOCATÜRK öncelikle kendisini tanıttı. Adaylık süreci ile ilgili olarak MHP Ahmetli İlçe Başkanı Abdullah AKTUNA ve partililere bilgi verdi. Milletin sesi olmak, kırsal kesimin, orta direk dediğimiz dar gelirlinin problemlerini TBMM gündeme getirmek için milletvekili aday adayı olduğunu, 27 yıllık devlet memurluğu tecrübesini meclise yansıtmak istediğini belirtti.
AKP hükümetinin icraatlarını eleştiren KOCATÜRK, hükümetin yapmış olduğu yanlış uygulamaları görmezden geldiğini, her türlü olumsuzluğun sebebi olarak paralel yapıyı gösterdiğini, ancak TBMM de paralel yapıyı araştırmak için verilen önergeyi kendi oylarıyla reddettiğini söyledi.
MHP Ahmetli İlçe Başkanı Abdullah AKTUNA, Milletvekili Aday Adayı Mehmet KOCATÜRK’ün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtirken, çıkmış olduğu yolda yolunun açık olmasını, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.