10 Mart 2015 Salı

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili A. Adayı Ali Özbayram, Ahmetli MHP Teşkilatını ziyaret etti.



Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Ali Özbayram, Ahmetli MHP Teşkilatını ziyaret etti. 
Ahmetli M.H.P İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Ali Özbayram, ilçe başkanı Abdullah Aktuna, Yönetim Kurulu üyeleri ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Abdullah Aktuna, aday adayı Ali Özbayram’a hoş geldiniz, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunduktan sonra sözü aday adayına bıraktı.
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Ali Özbayram, Milletvekili aday adaylığı çalışmaları kapsamında Manisa ve ilçelerinde teşkilat ziyaretlerini sürdürdüğünü belirterek;  Manisa'nın ve ülkenin çözüm bekleyen sorunlarını ve çözüm yollarını anlattı.  Ülkücü geçmişi ve çalışmaları ile tanınan Özbayram, Manisa’nın öz evladı olduğunu gururla ifade ederek, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu vurguladı. Ziyaretlerinde, kendisinin yeterli bilgi ve donanıma sahip olduğunu belirten Özbayram, "Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağımızı; bunu başardığımız ölçüde aziz milletimizin acil çözüm bekleyen sorunlarına el atmada, ülkemizi yakından ilgilendiren konularda halkımızı bilgilendirmede, tüm gayretimizle çalışacağımızı beyan ediyorum. Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri ülkemiz için bir kader seçimidir. Bizler sorumluluğumuzun farkındayız. Türk Milleti’nin ve demokrasinin kurtuluşunu uzaklarda aramaya gerek olmadığına inanıyoruz. Bunun için yakın ve uzak tarihimize dikkatlice bakmak, yaşanılan tecrübelerden gerekli dersleri çıkarmak şarttır. Önce Allah’a sonra hemşerilerime kendimi emanet ederek, çıktığımız bu kutsal yolda hayır dualarının en büyük yardımcım olduğuna inanıyorum'' dedi.
 
Ali Özbayram Kimdir?
1976 yılında Manisa'nın Salihli ilçesinde dünyaya gelen Ali Özbayram, ilk, orta ve lise tahsilini Salihli'de tamamladıktan sonra 1994 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ni kazanarak burada eğitim görmeye başladı. 1998 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl milli eğitim camiasına katılan Özbayram, öğretmen olarak görev yapmaya başladı. Yaklaşık 15 yıldır eğitim camiasının yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunda görev alarak sosyal projeleri hayata geçiren Özbayram, halen öğretmenlik görevine devam ediyor. Karabük'te Ülkü Ocakları Başkanlığı ve ocakta çeşitli kademelerde görev yapan Özbayram'ın 9 Şubat itibari ile memurluktan istifa ederek Manisa'da MHP'den Milletvekili aday adayı oldu.