1 Nisan 2015 Çarşamba

MANİSA MHP MİLLETVEKİLİ A.ADAYI GALİP KARAGÖZLER HOCA, AHMETLİ’DE!

 


Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Manisa Milletvekili Aday Adayı Galip Karagözler, geçtiğimiz akşam Ahmetli Ülkü Ocakları ile Ahmetli M.H.P İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
         7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adaylarının MHP İlçe Teşkilatı ve Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri devam ediyor. Manisa’da 40’ın üstündeki Milliyetçi Hareket Partisi aday adayları her gün ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek; kendilerini ve projelerini tanıtıyorlar. Uzun süren elektrik kesintisi sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Galip Karagözler, mum ışığı altında önce Ahmetli Ülkü Ocakları teşkilatını, daha sonra da MHP Ahmetli İlçe teşkilatını ziyaret ederek; ülkücü gençler ve partili yöneticilerle sohbet etti.
Ahmetli Ülkü Ocakları ziyaretinde ocak başkanı Hamdi Mintaş ve yönetimiyle sohbet eden Galip Karagözler, Türk Siyaset ve fikir hayatında Ülkü Ocaklarının ayrı bir önemi olduğunu, güzide bu teşkilatımız merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bizlere yadigarı olduğunu söyledi. Bu anlamda Ülkü Ocaklarımıza sahip çıkmalı ve yaşatmalıyız dedi.
MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Galip Karagözler, Ülkü Ocakları ziyaretinden sonra beraberinde kalabalık bir partili grup ile MHP Ahmetli İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Abdullah Aktuna ve yönetimi tarafından karşılanan Galip Karagözler’in mum ışığı altında karşılanması sırasında ilçe başkanı tarafından “şimdi karanlıkta geldiğiniz Ahmetli’de, Manisa’da, Ülkemizde inşallah aydınlık yarınlara vesile olacaksınız, bu anlamda birbirinden değerli adaylarımız var, inşallah hayırlısı olacaktır, değerli Galip hocamıza da hayırlı olsun!” dedi.
Söze kısaca kendini tanıtarak başlayan Galip Karagözler, "Öncelikle misafirperverliğiniz ile beni onurlandırdığınız ve kıymetli zamanınızı harcamama izin verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Dava arkadaşlarımın, ailemin, dost ve yakınlarımın yıllardır Milletvekilliği Adaylığı konusunda şahsıma teveccühte bulunmaları ve son dönemde bu teveccühün artması neticesinde yola çıkmış bulunmaktayım. Şunu belirtmek isterim ki bu zamana kadar çok şükür davamı, ailemi ve şahsımı küçük duruma düşürecek hiçbir yüz kızartıcı davranış içerisinde bulunmadım. Emin olun ki bundan sonra da teşkilatlarımızın başını önüne eğdirecek hiçbir davranış içerisinde bulunmam mümkün değildir. Milletvekilliği Aday Adaylığı'ndaki amacım; Ülke olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarına ihtiyaç duyulan bu zor dönemde Manisa'da Merkez ve 17 ilçenin teşkilatları ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak 7 Haziran 2015 seçimlerinde Manisa'nın Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kalesi olduğunu birkez daha göstermektir. " diye belirtti. Duygu yüklü sohbetten sonra MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Galip Karagözler, Turgutlu teşkilatını da ziyaret etmek üzere Ahmetli’den ayrıldı.
Galip Karagözler Kimdir:

01.01.1954 Manisa’da doğdu. İlkokulu 8 Eylül’de, Ortaokulu Manisa Lisesi’nde başlayıp Atatürk Orta Okulu’nda bitirdi. Manisa Lisesi’nden mezun olduktan sonra Lisans eğitimini Bursa Eğitim Enstitüsü’nde yaptı ve 1976 Ekiminde Manisa Lisesi’nde öğretmen olarak göreve başladı. Askerliğe kadar Manisa Lisesi ve Ticaret Lisesinde çalıştı. 1978 -1980 yılları arasında Tankçı Asteğmen olarak vatani görevini tamamlayarak Kütahya Maltepe Lisesinde 2 yıl çalışıp Manisa’ya döndü. Manisa’da İmam Hatip Lisesi ve Atatürk Ortaokulu’nda öğretmenlik, Ahmet Tütüncüoğlu Ortaokulu’nda müdürlük yaptı. 1991’den itibaren Bilge Dershanesi’nin ortaklarından olup 1994’ten beri müdürlüğünü yapmaktadır. Evli, 3 çocuk ve 2 torun sahibidir.

Lise yıllarından itibaren Ülkücü faaliyetlerde bulunmuş, Manisa’nın ilk ocak başkanı olmuş, öğretmen olduktan sonra Ülkü-Bir başkanlığını yapmıştır. Devlet okullarında çalışırken ve dershanecilik hayatında çok öğrenci yetiştirmiş olup bugün MHP ve Ülkü Ocakları bünyesinde görev almış ve halen görevde olan yöneticilerin pek çoğu onun öğrencisidir.