29 Nisan 2015 Çarşamba

AHMETLİ, MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI HASAN ERYILMAZ VE MEHMET MEMİŞ’İ BAĞRINA BASTI!

 


MHP Manisa Milletvekili Adayları Hasan Eryılmaz ve Mehmet Memiş, Seçim çalışmaları kapsamında Ahmetli’yi ziyaret ettiler, pazaryeri ve çarşı esnafı, vekil adaylarını bağırlarına bastı.  

MHP Manisa Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Ahmetli pazarcı esnafı, vatandaşlar ve çarşı esnafı tarafından coşkuyla karşılanan Hasan Eryılmaz ve Mehmet Memiş, beraberinde Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Abdullah Aktuna, MHP İlçe Yöneticileri, MHP Kadınlar Kolu Yöneticilerinin nezaretinde önce Ahmetli Pazaryerini gezerek; pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulundular. Ahmetli Meslek Yüksek Okulu Öğrencileriyle de sohbet eden Hasan Eryılmaz ve Mehmet Memiş öğrencilerle samimi fotoğraflar çekildiler.Çarşının tamamını gezen milletvekili adayları, vatandaşlarla da sohbet ederek; Ahmetli esnafından yakın ilgi gördüler.  

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN ERYILMAZ,                 ALAHIDIR MAHALLESİNDE 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Ahmetli Alahıdır Mahallesine yaptığı ziyarette Ak Parti’nin tarım politikalarını eleştirerek, hükümetin çifte standart uyguladığını söyledi.
Ahmetli Alahıdır Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Yıldırım ve Alahıdırlı MHP Meclis Üyesi Halil İbrahim Yılmaz tarafından karşılanan MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ahmetli Alahıdır Mahallesinde  vatandaşlarla bir araya geldi. Alahıdırlı  çiftçilere hitap eden Eryılmaz, Milliyetçi hareketin politikalarını anlattı. Manisa’da, çiftçinin mağdur olduğunu belirten Eryılmaz, “Zirai ilaçların, mazotların KDV ve ÖTV’sini de mutlaka ve mutlaka kaldıracağız. Hollanda’daki çiftçi kırmızı mazot uygulaması ile nasıl ki mazotunda, gübresinde ÖTV ve KDV ödemiyorsa bizim iktidarımızda da bunlar olacaktır. Hükümet çifte ayrımcılığı sadece toplum içinde değil aynı zamanda ekonomik politikalarında gözle görülmektedir. Diyarbakır’da Hakkari’de çiftçiye verilen destek ne yazık ki benim Ahmetlili kardeşime verilmemektedir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında tüm bu ayrıcalıklara son vereceğiz. Türkiye’nin her yerinde çiftçimiz aynı desteklerden yararlanacaktır.” dedi.