13 Nisan 2015 Pazartesi

Ahmetli, Büyükşehir’le Büyüyor!



MANİSA Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yapılanmayı tamamlamak için yaptığı çalışmalarla kısıtlı imkanları olan ilçe belediyelerini rahata kavuşturdu. Su ve kanalizasyon, mezarlık, ilaçlama, itfaiye gibi birçok hizmetin eksiksiz sağlandığı Ahmetli’de, araç sayısı da 16’ya ulaşarak, yapılanma yüzde 90 oranında tamamlandı.

Manisa’nın tüm hizmet alanlarında teşkilatlanan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de % 90 oranında teşkilatlanmasını tamamladı. MASKİ’ye (Manisa Su Ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü) bağlı Su ve kanalizasyon İşleri birimleri, oluşan arızalara, su açma-kapama-sayaç okuma çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığı ilçede, her türlü arızalara anında müdahale edilir hale geldi. Büyükşehir hizmetlerinin ilçe halkına eksiksiz sunulması için Ulaşım dairesi ekipleri, Zabıta Dairesi Güvenlik Görevlileri, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının Numarataj servisi görevlileri oluşturuldu. Vatandaşın defin ve kabristan ziyaretlerinde memnuniyetle takdir ettiği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hayır-dualarda bulunduğu mezarlık-ilaçlama ekiplerinin çalışmalarıyla, Ahmetli Kabristanlığı tertemiz-bakımlı çiçek bahçesine çevrildi. 
Araç sayısı 16’ya yükseldi

Büyükşehir Belediyesi, güçlendirdiği araç filosu ile ilçe belediyelerine daha etkin hizmet vermeye başladı. Alınan yeni araçlarla birlikte Ahmetli’de 16 araç vatandaşın hizmetine sunuldu. Kent Estetiği, Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi ekiplerinin oluşumu ve bazı araç gereçlerin de Büyükşehir Belediyesince kısa süre içinde verilmesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de teşkilatlanmasını tamamlayacağını belirten Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, “MASKİ, sağlık, itfaiye ve Büyükşehir Tahsilat işlerinde, ihtiyaç duyulan alanlarda anında vatandaşın hizmetinde olduklarını dile getirdi. Karabina, Ahmetli’ye desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, tüm daire amirlerine ve daire başkanlarına teşekkür etti.