23 Nisan 2015 Perşembe

Çocuklar Uçurtma Şenliği’nde Eğlendi




            Manisa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk Kent Parkı’nda Uçurma Şenliği düzenledi. Ücretsiz dağıtılan uçurtmalar, minik ellerin kontrolünde gökyüzünü süslerken, Atatürk Kent Parkı’nda renkli görüntüler oluştu.
         23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Parkı’nda Uçurtma Şenliği düzenlendi. Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Başkan Danışmanı Yasen Çam, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız ve Hasan Eryılmaz katıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılan uçurtmaları alan çocuklar, aileleri ile birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı. Onlarca uçurtma minik ellerin kontrolünde gökyüzünde süzülürken, ortaya renkli görüntüler çıktı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’da, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız ve Hasan Eryılmaz ile birlikte etkinliğe katılan çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.
Çocuklara Ücretsiz Osmanlı Macunu ve Pamuk Şeker
         Uçurtma Şenliği’ne katılan çocuklara ayrıca Osmanlı Macunu ve Pamuk Şeker dağıtıldı. Genel Sekreter Halil Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte sıraya giren onlarca çocuğa Osmanlı Macunu ve Pamuk Şeker ikram etti. Ayrıca Atatürk Kent Parkı’nda düzenlenen farklı etkinlikler ve gösterilerle çocuklar kendi bayramlarında unutamayacakları bir gün yaşadı.