19 Aralık 2015 Cumartesi

AHMETLİ YARAŞLI KABRİSTANLIĞI PARK GİBİ OLDU!



         Manisa Büyükşehir Belediyesi, göreve geldiği andan itibaren il çapında mezarlıklarda yaptığı düzenleme, temizlik, bakım ve kilit parke taşı döşenmesi çalışmalarıyla mezarlıkların görünümünü değiştirdi.

         Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli ilçesinde de başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığınca ortaklaşa yürütülen çalışmalar çerçevesinde Ahmetli Yaraşlı Mahallesi Kabristanlığı park gibi oldu.

         Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü kilit parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Ahmetli İlçesi Yaraşlı Mahallesi Kabristanlığında yapılan yol düzenleme çalışmalarında döşenen parke kilit taş döşemesiyle; mahalleli vatandaşlarca “Kabristanlık sanki park gibi oldu” dedirtti. Bir yakınının cenazesi için Yaraşlı Mahallesi Mezarlığına gelen Erol Timur isimli vatandaş, mezarlığı görünce çok şaşırdığını, böylesi bir köy mezarlığı düşünemediğini belirterek; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.