10 Aralık 2015 Perşembe

Türk Yerel Hizmet Sen’den Büyükşehir’e Ziyaret



MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu’yu makamında ağırladı. Başkan Ergün’e çalışmalarında başarılar dileyen Koyuncu, kendilerine her zaman destekte bulunacaklarını söyledi.
Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kayar ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Koyuncu’ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Türk Yerel Hizmet Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algan ile Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Yeni Hizmet Binası Hayırlı Olsun
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiklerini dile getiren Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Başkan Ergün’ü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Koyuncu, “Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasını çok beğendik. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah, daha önceki çalışmalarınızda olduğu gibi yeni binanızda da başarılı çalışmalarınıza devam edersiniz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Türk Yerel Hizmet Sen ailesine çalışmalarında başarılar diledi.