24 Aralık 2015 Perşembe

Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun Ve Ustamehmetoğlu'ndan Ahmetli Ziyareti



 MANİSA Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun Ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Ahmetli ilçesinde MABEM, Gıda Bankası ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun  ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Ahmetli ilçesinde çeşitli temaslarda bulundular. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörlüğü’nü ziyaret ederek,  Koordinatör Şube Müdürü Orhan Karabina ile bir araya gelen Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yaptığı Mabem, Gıda Bankası ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi ile ilgili Koordinatör Orhan Karabina’dan bilgi aldılar. Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun  ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, daha sonra beraberlerinde İlçe Koordinatörü Karabina olduğu halde Halk Eğitim Şube Müdürü Ergün Aksoy ve M.H.P Ahmetli İlçe Başkanı Abdullah Aktuna ile birlikte eğitim öğretime devam eden MABEM’i ziyaret ederek;  Dershane Müdür Yardımcısı Hasan Aktop’tan bilgi aldılar, eğitim yöneticiliğinden emekli de olan Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti, başarılar diledi.
Gıda Bankası Ve Çocuk Kültür Ve Sanat Merkezi                   Yeni yılda Ahmetli’de:
Ahmetli İlçesinde bitme noktasına gelen, yeni yılda faaliyete geçmesi planlanan Gıda Bankası Ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin son durumunu   yerinde inceleyen Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun  ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, sosyal projeler kapsamında Gıda Bankası’nın ve Çocuk Kültür Merkezi’nin önemli bir yeri olduğunu vurguladılar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de bu konuya oldukça hassasiyetle yaklaştığını ifade eden Ustamehmetoğlu, yeni yılda Ahmetli’de de dar gelirli vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yardım elinin uzanacağını söyledi. Başkan Danışmanı Coşkun  ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı  Ustamehmetoğlu, Ahmetli temaslarını yapımı tamamlanan ve yeni yılda hizmete açılacak olan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ziyaretiyle tamamladı. Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, yeni yılda açılacak olan Gıda Bankasının da Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin de çok güzel yerlere yapıldığını, Ahmetlili hemşerilerimizin bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den memnun olduklarını belirterek; hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.