7 Aralık 2015 Pazartesi

MASKİ İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörlüğünü Ziyaret Etti.



         MANİSA Büyükşehir Belediyesi Maski Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörlüğünü ziyaret ederek; Ahmetli Koordinatör Şube Müdürü Orhan Karabina’dan ve Maski Sorumlusu Şef Bülent Ordu’dan Ahmetli Maski ile ilgili bilgi aldı.
         Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ersoy Arslan, sabah mesai başlamadan Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörlüğünü ziyaret ederek; Ahmetli Maski personelinin mesai ve çalışma temposu ile ilgili incelemelerde bulundu. Her kademedeki Ahmetli Maski personeli ile görüşen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Arslan, ilçe koordinatör şube müdürü ve maksi sorumlusundan Ahmetli Maskinin sorunlarını dinledi. İlçe Koordinatör Şube Müdürü Orhan Karabina, araç-gereç bakımından iyi durumda olduklarını belirterek; en büyük sorunlarının şantiye ve garaj olduğunu, Ahmetli Belediyesine ait şantiyede hizmet veren İtfaiye biriminin kendi yerlerine geçmesi halinde araç gereçlerinin muhafazasının zor olacağını, şu an itibariyle de bazı araç-gereçlerinin caddelerde bulunduğunu söyledi.
         Maski Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ersoy Arslan, daha sonra Maski’ye ait Ahmetli İçme Suları deposunda ve Ahmetli Arıtmada incelemelerde bulundu. Arslan, gördüğü eksikliklerle ilgili gerekli uyarılarda bulunarak; sabahki gördüğü mesai ve çalışma temposu konusunda da teşekkür ederek Ahmetli ilçesinden ayrıldı.