3 Aralık 2015 Perşembe

Ahmetli’de Menekşe Devri



Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından Ahmetli’nin Güldede Kabristanlığı ve Atatürk Bulvarı’nda yeşil alan çalışmasıyla birlikte menekşe ekimi yapıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha güzel ve estetik bir büyükşehir görünümü kazandırmak için sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini ekleyerek Ahmetli’de Atatürk Bulvarı ve Güldede Kabristanlığı’nda yeşil alan çalışmasıyla birlikte menekşe ekimi yaptı. Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, “2015 yılının sonunda Manisa’nın 17 ilçesine çiçeklerden kısmen mahrum olduğumuz bu mevsimde Hercai Menekşe dikimi gerçekleştirerek kentimizin görüntüsünü güzelleştirmek istiyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Ahmetli Koordinatörlüğüne teslim edilen 5 bin adet Hercai Menekşe ile ilçenin önemli yerlerine ekim gerçekleştirildi. Yapılan düzenlemenin ardından konuşan vatandaşlar, “Her mevsim Ahmetli’yi çiçeklerle güzelleştiren, park ve yeşil alanların çiçeklendirilmesine verdiği önem için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz “ diye konuştular.