15 Mayıs 2013 Çarşamba

Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina’dan, Regaib Kandili Mesajı




         Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, tüm hemşehrilerinin Regaip Kandili’ni kutladı.
         Orhan Karabina, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaip Kandili'ne ulaşmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili'nin tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diledi.
         Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermemiz gerektiğini ifade eden ilçe başkanı Orhan karabina, mesajının devamında şu görüşlere yer verdi:
         “Toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir. İnsanların kurtuluşuna vesile olan, rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birini daha idrak edeceğiz. Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaip Kandili'nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz.
         Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Regaip Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

ORHAN KARABİNA
Milliyetçi Hareket Partisi
Ahmetli İlçe Başkanı