31 Mayıs 2013 Cuma

AHMETLİ M.H.P’DEN KÖY ZİYARETLERİNDEN SONRA EV ZİYARETLERİ BAŞLADI




            Dur durak bilmeyen Ahmetli M.H.P İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Ramazan ayından beri yapılan köy ziyaretlerinden sonra da, ilçe merkezinde ev ziyaretlerine başladı.

            Ahmetli M.H.P İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Ramazan ayından beri sırasıyla Ahmetli’nin bütün köylerini gezmiş; “Büyükşehir Yasası” ile ilgili vatandaşlar bilgilendirilmiştir. Daha sonra yapılan 2.tur köy ziyaretlerinde de köylerin problem ve ihtiyaçları belirlenmiştir.

            Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapılan bu köy ziyaretlerinden sonra da şimdi ilçe merkezinde ev ziyaretlerine başlanmıştır. Söz konusu ev ziyaretlerinden ilkini gerçekleştiren İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Orhan Karabina ve Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş’la birlikte Sunay Erdoğan’ı ziyaret ederek karı-koca Erdoğanları partiye üye olarak kazandırdılar. Ergül Erdoğan, şimdiye kadar siyasetle herhangi bir ilgilerinin olmadığını, ama ülkemizin içinde bulunduğu durumun her geçen gün kötüye gittiğini, hem ev hanımı hem de bağda-bahçede çalışan bir bayan olarak bu sefer eşimin yanında siyasette  hem de Milliyetçi Hareket Partisinde üzerimize düşeni yapmak üzere çalışmalara katılacağım dedi. Daha sonra gruba katılan mahalle eşrafından bayan Türkan Saban da Milliyetçi Hareket Partisine üye olmak istediğini, ülkemizin nüfusunun yarıdan fazlasını oluşturan kadınların-özellikle annelerin siyasette de sorumluluk almaları gerektiğini belirterek; bunu zamanında yapamamamız halinde çocuklarımızın geleceğinin olamayacağını biliyorum, bu nedenle de geleceğimizin teminatı Milliyetçi Hareket Partisinde görev almak istiyorum dedi.

            Bu 3 yeni üyenin üyeliğini teklif eden parti üyeleri olarak da ilçe başkanı ve yardımcısı formu imzalayarak “Üye Giriş Beyannamesi” düzenlendi. İlçe Başkanı Orhan Karabina, önümüzdeki süreçte “Aday Tanıtım Proğramı” yapacaklarını, bu proğramda da yeni katılan üyelerimize törenle rozetlerinin takılacağını belirterek; üyeliklerinin hayırlı olmasını, önce 2014 Yılı 30 Martında yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde, daha sonra da yapılacak Genel Seçimler ile Ahmetlimiz de, ülkemizde AKP İktidarından sizlerin destek ve gayretleriyle kurtulacaktır dedi.