12 Haziran 2013 Çarşamba

Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Lisesi Yılsonu Okul Gecesi Yapıldı




            Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Lisesi Öğretmen Mehmet Üşenmez Konferans Salonunda Yılsonu Okul Gecesi yapıldı.

            Önceki akşam düzenlenen “Yılsonu Okul Gecesi”ne Ahmetli Kaymakamı Fuat Gürel, Garnizon Komutanı J.Kd.Bçvş.Halit Duman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündüz Atbaş, Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, M.H.P Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

            Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın söylenmesiyle başlayan gecede “OKULLAR HAYAT OLSUN” İsimli Yılsonu Okul Gecesi etkinliğinde şiirler, türkü ve tiyatro gösterilerinden oluşan gecede öğretim yılının yorgunluğunu atan öğrenciler, hem kendileri eğlendiler; hem de izleyicileri doyasıya eğlendirdiler. Oyun ve eğlencelerin bitiminde görev alan öğrenciler sahnede takdim edilirken, gecenin hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma Üşenmez ve Din Kültürü Ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Cengiz Gültekin öğrenciler tarafından sahneye alındı. Öğrencilerine teşekkür eden Fatma Üşenmez, çocuklarımla gurur duyuyorum dedi. Konuşmasında aynı okulun Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni olan ve vefat eden Mehmet Üşenmez’i de unutmadıklarını belirterek; salonda duygulu anlar yaşandı.

            Gecenin sonunda Ahmetli Kaymakamı ve protokol üyeleri okul müdürü Hüseyin Ergün’ü, gecenin hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma Üşenmez’i, Din Kültürü Ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Cengiz Gültekin’i ve görev alan tüm öğrencileri tebrik ederek, Yıl Sonu Okul Gecesinde hem kendileri eğlenen, hem de izleyicileri eğlendiren öğrencilerimizi kutluyorum. Dedi.


















Gecede emeği geçen Öğretmenler; Fatma Üşenmez Ve Cengiz Gültekin.