27 Haziran 2013 Perşembe

Ahmetli M.H.P’den Son 10 Gün İçinde Yaraşlı Köyü’ne İkinci Ziyaret




         Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Teşkilatı son 10 gün içinde Yaraşlı köyüne ikinci ziyaretini gerçekleştirdi.

         M.H.P Ahmetli İlçe teşkilatı geçtiğimiz günlerde Yaraşlı köyünü ziyaret etmiş ve üye kayıtları yapmıştı. İki kahvesi bulunan köyde kendi kahvelerinin ziyaret edilmediği konusunda bazı vatandaşların sitem etmeleri nedeniyle 10 Gün içinde Yaraşlı köyü ikinci kez ziyaret edildi.

         İlçe başkanı Orhan Karabina, Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Raif Öz’ün katıldığı ziyarette güncel siyasi olaylar ve mahalli idareler seçimleri üzerinde sohbet edildi. İlçe Başkanı Orhan Karabina, hatırlanacağı üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından “Güzel Şeyler Olacak” sözlerinden sonra ülkemizde önemli olayların yaşandığını, güzel olup olmadığı konusunda vatandaşın çok farklı düşündüğünü belirtti.  Oslo görüşmeleri, Habur’da yaşananlar, Çözüm sürecinde Akp Hükümetinin izlediği politika, 20 Haziran 2013 Perşembe günü komutanlarımızın bulunduğu halikoptere Yüksekova’da ateş edilmesi ve isabet alması, Gezi olaylarındaki hükümetin yanlış yaklaşımı, Akil insanların çalışmalarının sürece ilişkin siyasal genel af ve Öcalan’ın nihayet serbest bırakılması noktasına gelinmiştir. Son Cizre’de PKK’lıların güvenlik timi kurması ve diploma töreni nerelere geldiğimizin açık göstergesi olmuştur. Milletimiz gelinen bu noktanının tehlikesinin farkındadır ve önümüzdeki mahalli  idareler seçimlerinde bütün bunların hesabını da sandıkta soracaktır.Dedi.
      
       M.H.P Ahmetli Belediye Başkan adayı Ömer Zengin de belediye başkanlığı seçimleri üzerinde durarak mevcut belediye başkanının iktidar belediyesi olmasına rağmen yeterli hizmeti veremediğini, bu yüzden şahsımıza ve partimize teveccüh gösterildiğini belirtti Her partiden kendilerine destek olduğunu belirterek, Cenab-ı Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Dedi.

       Çok samimi bir hava içinde geçen ziyarette geçen ziyarette üye olan vatandaşlara ilaveten 4 vatandaş daha M.H.P’ye üye oldu.