21 Haziran 2013 Cuma

Kansas’tan Manisa’ya gönül köprüsü




MANİSA Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Kansas Eyalet Milletvekilleri ve Eyalet Ticaret Odası’ndan oluşan heyeti ağırladı. Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Amerikalı konuklarına Manisa hakkında bilgiler verdi.
Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Kansas Eyalet Milletvekili Clarence Swanson, Eyalet Ticaret Odası Başkanı Michael O’Neal, Eyalet Tasarruf Komitesi Personel Müdürü Cindy O’Neal ve Milletvekili eşi Susan Swanson ile eyalet temsilcilerinden oluşan 11 kişilik heyet Manisa Belediyesi’ni ziyaret etti. Manisa Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü tarafından ağırlanan heyetin ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu. Ziyaretleri nedeniyle Kansas heyetine teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, konuklarına Manisa ve Türkiye hakkında bilgiler verdi. Yabancı konukların Türkiye’ye geldiklerinde beklediklerinden daha güzel bir ülkeyle karşılaştıklarına vurgu yapan Güzgülü, bunun tanıtımla alakalı bir durum olduğunu dile getirdi.
Manisa Belediyesi’ne teşekkür belgesi
Manisa’da bulunmaktan mutlu olduklarını ifade eden Kansas heyeti de, kendilerine ikram edilen Manisa’ya özgü Sultan Çayı’nın lezzetine hayran kaldılar. Ziyaret sonunda Eyalet Ticaret Odası Başkanı Michael O’Neal, Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’ye Kansas ile Manisa arasındaki ilişkilere katkılarından dolayı bir teşekkür belgesi takdim etti. Güzgülü de konuklarına içerisinde Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çantalardan hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.