13 Haziran 2013 Perşembe

' Oyunlara gelmeyeceğiz'



SİYASET / 2013-06-12 21:48:25

            Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Lider Devlet Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

            Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Genel Sekreter Ali Işıner Hamşioğlu, Genel Başkan Yardımcıları Ozan Kaya, Mustafa Kemal Halaman, Sina Özçelik, Tuğba Türkarslan, Ankara Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Onur Kasım, Genel Merkez Yöneticileri, Ankara İl Ocak Yöneticileri ve İlçe Ocak Başkanları ile yönetimlerinden oluşan bir heyetle ziyaret etti.

            MHP Lideri Devlet Bahçeli gündeme, ilişkin değerlendirme ve talimatlarda bulundu. Terör sorununa ilişkin olarak, ülkemizde herhangi bir etnik çatışma olmadığı fakat bir etnik grubu sözde temsil ettiğini savunan eli kanlı teröristlerin uzun yıllardır ülkemizde kanlı eylemlerde bulunduğuna değinen Liderimiz bu sorunun çözümünün bebek katilleriyle masa oturularak değil, malum terör örgütü yok olana kadar mücadele etmek ile mümkün olduğunu vurguladı.

            Yine gündemimizi meşgul eden Gezi Parkı eylemlerine de değinen Lider Devlet Bahçeli, bu olayların Türk Gençliğine zarar vermek isteyen bir takım şer odakları tarafından maniple edilmek istendiği ve olayların demokratik haklarını kullanan halkın, eylemlerine aşina olduğumuz terör örgütlerince de provoke edilmeye çalışıldığının altını çizdi.

            Ülkücü Gençliğin bu eylemler içerisinde yer almayacağını önceden de dile getirmiş olan Liderimiz, Milliyetçi-Ülkücü Gençliğin bazı çevrelerce kullanılmak istendiği ve bu doğrultuda birçok provokasyon girişimi olduğunu bu itibarla bu olayların içinde hiçbir şekilde bulunulmayacağını hatırlattı.

            Geleceğin Lider Ülke Türkiye’sinin mimarları olacak olan Ülkücü Türk Gençliğinin üstüne düşen görevleri yerine getirme noktasında yılmadan ve yolundan sapmadan çalışması gerektiğini vurgulayan Liderimiz, Ülkücü Gençliğin özellikle de üniversite öğrencisi olan Bozkurtların kendi alanlarında en başarılı insanlar olarak yaşamaları gerektiği ve bu itibarla da milletine, devletine ve davasına yakışır bir şekilde davranış sergilemesi gerektiğinin altın çizdi. Konuşmanın ardından Genç Bozkurtlar Lider Devlet Bahçeli ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi ve ziyaret sona erdi.